A South Park alkotói nem akarnak már Donald Trumppal viccelődni

A South Park alkotói nem akarnak már Donald Trumppal viccelődni

Jobbnak látták, ha csak a novemberben esedékes amerikai elnökválasztás után tér vissza a South Park.

Jövőre kerül csak képernyőkre a South Park soron következő, 27. évada, miután az alkotópáros, Trey Parker és Matt Stone úgy ítélte meg, hogy nem lenne szerencsés az elnökválasztásra időzíteni az új etapot. Mindez pedig igencsak meglepő annak fényében, hogy a korábbi évadok híresen sokat foglalkoztak aktuálpolitikai kérdésekkel.

4-5 elnökválasztáson is ott voltunk a South Parkkal, és ez nem volt egyszerű dolog – agyilag nagyon kimerítő munka volt, és úgy tűnik, túlzottan is nagy jelentősége van” – nyilatkozta Stone a Vanity Fairnek.

Ehhez Parker annyit fűzött hozzá, hogy nyilvánvalóan nagyon fontos témáról van szó, ugyanakkor kevésbé szórakoztató ezzel foglalkozni, és egyébként sem tudnak már újat mondani az ismételten elnökjelölt Donald Trumpról. Az alkotópáros hozzátette, hogy a késéshez a Paramounttal fennálló problémák is hozzájárultak. 

A South Park 26. évadának utolsó epizódja tavaly márciusban került adásba, de azóta is egy sor exkluzív tartalom érkezett a Paramount+-ra. Ilyen például a Joining the Panderverse, amelyben a karakterek ezúttal felnőtt nőként térnek vissza, valamint a Not Suitable for Children című különepizód is, amely az OnlyFanst és a közösségi médiát parodizálja ki. Idén májusban pedig befutott a The End of Obesity című hosszú epizód is, amelyben a jól ismert karakterek a cukorbetegek számára kifejlesztett Ozempic gyógyszerre függnek rá. 

Borítókép forrása: Paramount Media Networks

Kövess Minket!



Gamer szótár