Furiosa még dalra is fakadna, hogy főszerepet kapjon az élőszereplős Jégvarázsban

Furiosa még dalra is fakadna, hogy főszerepet kapjon az élőszereplős Jégvarázsban

Már azt is tudja, kit szeretne eljátszani, és valljuk be, nagyszerűen passzolna a színésznő a karakterhez.

A Jégvarázs (Frozen) képes volt meglágyítani még a legridegebb szíveket is, hiszen elképesztően nagyot ment 2013-ban – 1,2 milliárd dollárt gyűjtött a mozikban. Ennek ellenére mégis 6 évet kellett várni a folytatásra, de úgy tűnik ez is jó taktika volt, mert a második epizód már majdnem 1.5 milliárd dollárt termelt a Disneynek.

Mint ismeretes újabb hat esztendővel később még nem kaptuk meg a harmadik felvonást, de az biztos, hogy trilógiává érik a franchise, és ha minden jól megy 2027-ben térnek vissza főszereplőink a nagyvászonra, persze csak rajzolt formában. Azonban ez nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy egy szép napon élőszereplős formában is alakot ölt majd a Jégvarázs. Erre egyelőre nincsenek tervek, viszont Anya Taylor-Joy mindenkit megelőzve osztotta meg gondolatát, miszerint nagyon szeretne benne lenni egy ilyen filmben, méghozzá Elza bőrébe bújva.

Olyannyira felpezsdítette a gondolat, hogy emiatt szívesen dalra is fakadna – hiszen a rajzfilmekben előszeretettel énekelnek a karakterek ugyebár. Ez az élőszereplős adaptáció pedig tökéletes kihívás lenne számára.

„Nagyon szeretnék musicalt csinálni, mert egy kicsit túlságosan megszállott már vagyok a jelenlegi munkám miatt. Szeretem a lehetetlen feladatokat megcsinálni. Azt hiszem, ez hihetetlenül motiváló számomra, ezért nagyon izgalmas számomra az ötlet, hogy egyszerre énekelhetek, táncolhatok és színészkedhetek.

Szerintem a Frozen remek lesz. Nagyon szórakoztató lehet jégkockákat lövöldözni a kezedből. És te leszel a kedvenc minden gyerek születésnapi partiján. Minden testvéremnek van most gyereke, úgyhogy örülnék, ha azt mondanák: „A nagynéném Elza.” Ez nagyszerű lenne!”

Ezeket olvastad már?

Úgy tűnik, a Disney nem zárkózik el attól, hogy élőszereplős adaptációkat készítsen a legsikeresebb filmjeiből, mint például az Oroszlánkirály és A kis hableány – bár előbbiben nem tűnik fel a képernyőn valódi színész, de nem a hagyományos módon készült, ugyanis alapvetően egy fotorealisztikus CGI alkotásról van szó. Azt se felejtsük el, hogy a Moana története is hús-vér emberekkel folytatódik, illetve 2025-ben berobban majd a Hófehérke (Snow White), amit már most gyűlölnek a rajongók – több mint 1,1 millió dislike-ot kapott például a legújabb trailer, ami épp csak 3 hete debütált. Ha pedig mindezek ellenére még mindig pénzt termel a stúdió számára, akkor talán nem is kell olyan sokat várnunk az élőszereplős Jégvarázsra, Anya Taylor-Joynak pedig hamarabb valóra válhat az álma, mint gondolná.

Kövess Minket!



Gamer szótár