E hír hallatán nagyon szomorúak lesznek, akik alig várják a Pókverzum 3-at

E hír hallatán nagyon szomorúak lesznek, akik alig várják a Pókverzum 3-at

Megbízható forrásból érkezett a rossz hír, miszerint éveket kell még várni a Pókverzum 3. részére.

Frissítettük cikkünket! 

Időközben két helyről is befutott cáfolat az itt olvasható hírre vonatkozóan: a franchise producere, Christopher Miller és a zeneszerző Daniel Pemberton is tagadja, hogy a Sony a kukába dobta volna a Pókverzum 3 eddigi munkálatait. Az alábbi cikkünkben részletesebben is kifejtjük, pontosan miről is van szó. 

Az eredeti hír: 

A szinte mindig jól értesült Jeff Sneider adta hírül, vagyis majdhogynem biztosra vehető, hogy az animációs Pókember francise soron következő, harmadik részét bizony nem maholnap fogjuk megnézni. Ennek elsődleges oka pedig a szivárogtató szerint nem más, mint hogy a Sony állítólag a kukába dobta az eddigi munkát egy kreatív átalakítás miatt, és az animációs szakembereknek mondhatni teljesen előről kell majd kezdeni a munkálatokat. A csapat számára jó hír, a nézők számára már kevésbé, hogy az idő ezúttal már nem szorítja őket, ugyanis a hírek szerint leghamarabb 2027-ben érkezhet a trilógia befejező darabja, a Spider-Man Beyond the Spider-Verse.

Bár az új részt nagy durranásnak szánják a készítők, a csúszás híre igencsak fájó lehet a rajongók számára, már csak azért is, mert az eredeti tervek szerint már 2024 márciusában bemutatták volna a mozik, vagyis úgy  volt, hogy kevesebb, mint egy évvel a második rész után érkezik is az új felvonás. 

Chris Miller és Phil Lord alkotópárosa egyébként már korábban jelezte, hogy nem fognak foggal-körömmel ragaszkodni a kijelölt dátumhoz, ha úgy érzik, hogy az a csapat számára tarthatatlan lesz. Attól azonban nem kell senkinek sem félni, hogy nem készül el a harmadik rész, már csak a várható bevétel miatt sem: a Sony Animation által készített második rész minden idők második legjobb nyitányát produkálta az animációs filmek között (csak A hihetetlen család 2. teljesített ennél jobban), és összesen 690 millió dollárt hozott a konyhára. 

Kövess Minket!



Gamer szótár