Fontos információt szellőztetett meg a Sandman második évadának színésze

Fontos információt szellőztetett meg a Sandman második évadának színésze

Douglas Booth árult el részleteket a Sandman közelgő második évada kapcsán.

2022 nyarán érkezett a Netflix kínálatába a Sandman: Az álmok fejedelme című széria, amely Neil Gaiman azonos című képregényét veszi alapul. A képregényes mérföldkőnek is tekintett Sandman mozgóképes változatára több mint három évtizedet kellett várniuk a rajongóknak, miután a szerző foggal-körömmel küzdött a szerinte csapnivalóan rossz adaptációs ötletek ellen. Azóta persze sok víz lefolyt a Dunán, befutott például egy kifejezetten jól sikerült netflixes feldolgozás első évada, amelynek a rajongók már a folytatását várják, időközben azonban nagyon komoly vádak is napvilágot láttak Gaiman ellen, ugyanis két nő is nemi erőszakkal vádolja az írót, ami nem tudni, hogyan befolyásolja majd a széria további sorsát.

A Netflix mindenesetre hallgat, mint a csuka a botrány kapcsán, és ebből arra lehet következtetni, hogy a második évad érkezését nem befolyásolják majd túlzottan a Gaiman ellen felhozott igen súlyos vádak. Erre utal az is, hogy a második etap színésze, Douglas Booth egy meglehetősen fontos részletet szellőztetett meg a minap. Booth egy Cluracan nevű karaktert játszik a történetben, aki Titánia, a tündérek királynőjének udvarmestere, Nuala testvére, és igen gyakran részeg, de józan állapotban sem a jó modoráról ismert.

"Szóval én játszom a Cluracant, aki nagyon szórakoztató egy karakter. Annyira jól éreztem magam vele. Ann Skelly zseniális volt Nuala szerepében” – nyilatkozta a színész a Collidernek, hozzátéve, hogy nem árulhat el sokat egyelőre, de a világépítés szerinte egyszerűen zseniális lett.

Both azért annyit még elmondott, hogy a karaktere hét epizódban is benne lesz, ami arra utal, hogy Cluracan fontos szerepet játszik majd a történetben, és a fő sztoriszálban lehet benne (az első évad hírhedten sok szálon futott).

Forrás: manforhimself.com

Ami a történetet illeti, miután az első évad a Prelűdök és noktürnök és A babaház című képregénygyűjteményeket dolgozta fel, a második etap kapcsán úgy tudni, hogy a Párák évszaka című negyedik kötet történeteire fog majd fókuszálni, ugyanakkor a hatodik, Brief Lives című képregénykötet is szerepet kap a folytatásban. Az új évad pedig természetesen új arcokat is jelent: a hírek szerint többek közt megismerjük majd a Végtelenek családjának új, eddig ismeretlen tagjait, Deliriumot, Végzetet és Pusztítást (a netflixes sorozatba Tékozló néven érkezik a karakter), de felbukkan majd Sandman és Calliope fia, Orpheus, valamint a transznemű Wanda Mann is, aki az első évadban is szereplő Barbie nevű szőke modell lány barátnője lesz. 

Borítókép forrása: Netflix 

Kövess Minket!



Gamer szótár