Három új színész is csatlakozott az új Office-sorozathoz

Három új színész is csatlakozott az új Office-sorozathoz

Szépen formálódik a szereplőgárda a The Office sorozat újragondolásához. 

Új The Office sorozat van készülőben, amit a Peacock streamingszolgáltató rendelt be, és amely egy teljesen új munkahelyi sztorira fókuszál majd. Nem spin-offról van szó, de még csak nem is egy rebootról, a történet ugyanis egy szerkesztőségben játszódik majd, ugyanúgy áldokumentarista stílusban. A hivatalos szinopszis szerint a Dunder Mifflin scrantoni csapatát megörökítő dokumentumfilmes stáb új témát keresve egy egykoron nagy múltú, jelenleg azonban haldokló középnyugati újság mindennapjait kezdi el megörökíteni, ahol a szerkesztőség önkéntes újságírókkal igyekszik menteni a menthetőt.

Az már korábban kiderült, hogy A fehér lótusz második évadában Valentinát alakító Sabrina Impacciatore és a Star Wars: Skywalker kora című filmből ismert Domhnall Gleeson szerepet kapott a készülő szériában, nemrégiben pedig újabb hírek futottak be a casting kapcsán. A Deadline számolt be arról, hogy Melvin Gregg (American Vandal), Chelsea Frei (Poker Face) és Ramona Young (Én még sosem...) is csatlakozott a szereplőgárdához.

A kilenc évadot megélt The Office-t a világ legjobb sitcomjai között tartják számon, utolsó epizódját 2013 májusában vetítette az NBC tévécsatorna. A Steve Carell és John Krasinski főszereplésével készült nagy sikerű amerikai széria egy remake, Ricky Gervais és Stephen Merchant azonos című, brit szériájának újragondolása, amelyben egy hanyatló papírvállalat irodistái körül bonyolódik a történet. 

Borítókép forrása: NBC 

Kövess Minket!



Gamer szótár