A Stranger Things egyik színésze is szerepelhet a Wednesday második évadában?

A Stranger Things egyik színésze is szerepelhet a Wednesday második évadában?

Jenna Ortega szerint menő lenne, ha Winona Ryder cameózna egyet a Wednesday második évadában. 

Nagyot ment a Netflixen a Tim Burton nevével fémjelzett Addams Family spin-off, amelyben a galád család morcos kislánya, az immár tinédzser Wednesday Addams kapta a főszerepet. A sztori szerint Wednesdayt egy Nevermore Akadémia nevű bentlakásos iskolába száműzik a szülei, abban a reményben, hogy a lány kibontakoztathassa a benne rejlő természetfeletti képességeket. Wednesday azonban nem épp az a tipikus szociális alkat, bőven akadnak gondjai a beilleszkedéssel, de egyéb dolgok is nehezítik a halállal megszállottan foglalkozó lány életét: egy könyörtelen sorozatgyilkos szedi az áldozatait a környéken, valamint egy régi, családját sújtó titkot is igyekszik felfejteni.

A nagy nézettséget látva (még a Trónok harca spin-offjánál, a Sárkányok házánál is nézettebb volt) borítékolható volt, hogy jöhet a második évad, amelyben a hírek szerint nagyobb szerephez jut majd az Addams-família többi tagja, a szerelem pedig a háttérbe szorul, és a horroros elemeken lesz inkább a hangsúly. Az első évad színészgárdájának jelentős része visszatér, természetesen Jenna Ortega is Wednesday Addams szerepében, aki egyik legutóbbi interjújában arról beszélt, hogy mennyire örülne annak, ha a Stranger Things egyik színésze is szerepet kapna a készülő második évadban.

A Games Radar+-nak adott interjújában arra a kérdésre, hogy szerinte a rajongók örülnének-e egy cameónak, a színésznő azt válaszolta, hogy „menő” lenne, ha valaki olyan szerepelne az új etapban, mint mondjuk Winona Ryder.

Ember, az nagyon klassz lenne, de az a lány annyira elfoglalt. Semmi ideje nincs, olyannyira, hogy még akkor is trükkös lenne kivitelezni, ha belemenne a dologba. Szóval nem tudom, de tény, hogy nagyon szívesen dolgoznék újra együtt Winonával, ha nem a Wednesdayben, akkor valami másban” – reagált a színésznő.

Egyelőre tehát nem túl valószínű, hogy a Stranger Things anyukája cameózni fog a második évadban, az azonban nem kizárt, hogy a következő évadokban feltűnik majd valamilyen szerepben. Ortega és a Winona Rydert legutóbb egyébként a Beeteljuice meglehetősen jól sikerült folytatásában láthattuk együtt egy anya-lánya páros szerepében.

Borítókép forrása: Netflix

Kövess Minket!



Gamer szótár