Jenna Ortega szerint semmi szükség női James Bondra

Jenna Ortega szerint semmi szükség női James Bondra

Jenna Ortega szerint új, belevaló női karakterekre van szükség a férfiak női verziói helyett. 

Immár három éve annak, hogy a Daniel Craig által alakított James Bond átköltözött a túlvilágra a Nincs idő meghalni című filmben, a stúdió ezért új 007-es ügynök után nézett. A széria producere, Barbara Broccoli azt nyilatkozta, hogy annyi biztos, hogy következőnek is egy férfi rendelheti majd a Martinit felrázva, nem keverve (a pletykák szerint Aaron Taylor-Johnson a nagy esélyes a szerepre), és Jenna Ortega szerint ez így is van rendben. A sztár erről az MTV-nek adott interjújában beszélt, amikor arról kérdezték, hogy szívesen lenne-e Ollókezű Edit, ha Tim Burton úgy döntene, hogy megcsinálja az Ollókezű Edward női változatát. 

Imádom, hogy manapság sokkal több női főszerep van, szerintem ez annyira különleges. De saját karakterekre van szükségünk. Nem szeretem, ha spin-offokban gondolkodunk, mármint nem akarnék Jamie Bond lenni, érted? Inkább egy más, belevaló valakit szeretnék látni" - mondta a színésznő. 

Nagyon hasonlóan gondolkodik a témáról Barbara Broccoli is, aki 2021-ben a The Hollywood Reporternek azt mondta, hogy Bondnak férfinak kell maradnia, viszont nagy szükség lenne hasonlóan erős, női karakterekre a filmes világban. Ana de Armas, aki a Nincs idő meghalni filmben Daniel Craig oldalán játszott, ugyanígy vélekedik: 

Bár Bondnak továbbra is férfinak kell maradnia, azt szeretném, ha a mellette lévő nők más minőségben lennének jelen. Jelentősebb szerepet kellene kapniuk, és el kellene ismerni őket. Szerintem ez érdekesebb volna, mint megfordítani a dolgokat.

Borítókép forrása: Wednesday/Netflix

 

Kövess Minket!



Gamer szótár