Fejenként 24 ezer forintnyi kooperatív játékot húzhattok be a haverokkal, hála az Epic Gamesnek

Fejenként 24 ezer forintnyi kooperatív játékot húzhattok be a haverokkal, hála az Epic Gamesnek

Ezúttal két olyan játékot ad ingyen az Epic Games, amelyeket nem csak egyedül, de akár barátokkal, kooperatív módban is tolhattok.

Csütörtök van, ez pedig nem jelenthet mást, mint hogy búcsúznak az Epic Games Store múlt heti ajánlatai az ingyenes kínálatból. Viszlát Football Manager 2024, viszlát Sniper Ghost Warrior Contracts, köszönjük a 35 ezer forintot, amit nem kellett rátok elkölteni, meg persze a kellemes, és az olykor frusztráló pillanatokat is. De ne szomorkodj, mert az egyik nagyértékű ajándékcsomag után rögtön jön is a másik az EGS-en. Szóval ha a fenti két címről lemaradtál, akkor csekkold le, mit ad a platform most!

Rugrats: Adventures in Gameland

A Rugrats: Adventures in Gameland egy platformer, amiben akár egyedül, akár a barátaiddal együtt is próbára teheted magad. Ez a 8 bites program elsőre nem tűnik egy nagy dobásnak, sőt, biztosan azt gondolod most, hogy egy ezeréves alkotásról van szó, valami filléres kacatról. Ennél nagyobbat azonban nem tévedhetnél: a játék PC-re szeptember 10-én jelent meg, tehát annyira friss és ropogós még, amennyire csak lehet. Szóval reméljük, hogy kedd óta senki sem ruházott be rá az eredeti, kb. 10 ezer forintos árán, mert mostantól kerek egy héten át ingyen letölthető lesz az Epic Games Store kínálatából.

SUPER CRAZY RHYTHM CASTLE

A SUPER CRAZY RHYTHM CASTLE már egy szinttel magasabban, a közel 15 ezer forintos játékok kategóriájában versenyez, már amikor épp nem ingyen adja az Epic Games minden érdeklődőnek. Ez egy kooperatív ritmusjáték, amely nagyban eltér az összes kategóriájában található címtől. Legalábbis a fejlesztők azt ígérik, hogy hasonlóval még soha nem találkoztunk, és az előzetest elnézve hajlunk afelé, hogy higgyünk nekik. Szóval ha szeretnél spórolni 13 989 forintot rajta, itt a lehetőség!

Ha érdekelnek a fenti játékok, akkor semmi mást nem kell tenned, mint hogy szeptember 19-ig ellátogatsz az Epic Games Store-ba, a kosárba teszed őket, majd „kifizeted” az ingyenes tételeket bármilyen fizetési mód hozzáadása nélkül. Jó szórakozást hozzájuk!

Borítókép: Second Impact Games

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár