Andrew Garfield újra Pókember lehet? A színész kitálalt!

Andrew Garfield újra Pókember lehet? A színész kitálalt!

Egyre optimistább, ámbár egyben egyre sejtelmesebb interjúkat ad a színész ebben a témában.

Andrew Garfield volt az egyik nagy meglepetése a 2021-es Pókember: Nincs hazaútnak (Spider-Man: No Way Home), Tobey Maguire mellett, és ennek a triónak köszönhetően óriási sikert aratott a Tom Holland féle trilógia záró akkordja – 1,9 milliárd dollárt hozott a konyhára. Garfield legutóbb 2014-ben ölthette magára a szuperhős jelmezét, A csodálatos Pókember 2-vel viszont sajnos véget ért az a koncepció is. Az MCU-ban bekövetkező multiverzum saga viszont lehetőséget adott a korábbi hálószövőknek a visszatérésre, és ez a nosztalgia nemcsak a vásznon mutatott fergetegesen jól, hanem beindította a rajongók fantáziáját is, mert mindkét korábbi színészt szeretnék újra látni egy-egy Pókember filmben, de azért valljuk be, erre vajmi kevés az esély, de hát a remény hal meg utoljára. Pláne, hogy a Pókember 4 sem úgy halad, ahogyan azt tervezték, a korábbi trilógia rendezője például biztosan nem vállalja el a negyedik felvonást.

A visszatéréssel kapcsolatos találgatásokra Garfield válasza kissé pesszimista volt régebben.

„Úgy értem, az internet egy nagy hely, és szerintem sokan vannak, akik bármit mondanak, csak hogy kattintásokat generáljanak. Úgyhogy attól tartok, lehet, hogy téged is átvertek.”

Garfield jelenleg a We Live in Time című filmjét népszerűsíti, amelyben egy másik MCU-s öregdiákkal, a Thunderbolts-os Florence Pugh-val játszik együtt. Nemrég fejezte be Luca Guadagnino következő filmjének, a After the Hunt-nak a forgatását, amelyben Julia Roberts, Chloë Sevigny, Ayo Edebiri és Michael Stuhlbarg oldalán játszik.

A kétszeres Oscar-jelölt színésznek több projektje is van jelenleg – köztük a The Magic Faraway Tree és a Voyagers –, de ez nem jelenti azt, hogy ne tudná újra eljátszani Peter Parkert, ha felkérnék. A ScreenRantnek már egy sokkal optimistább nyilatkozatot adott a színész a napokban, de egyelőre senki ne élje bele magát az új Garfield féle Pókember filmbe.

„Azt hiszem végtelen lehetőségünk lenne, hogy mit lehet kezdeni ezzel a karakterrel. Nem mintha kellene; nem mintha fogunk, de szerintem mindig lehet találni egy másik történetet, amit elmesélhetünk.”

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár