TEC: Őrületes tempóban száguldanak a magyarok a döntő felé, csatlakozz hozzájuk!

TEC: Őrületes tempóban száguldanak a magyarok a döntő felé, csatlakozz hozzájuk!

Az ingyenes selejtezőkből még jó néhány van hátra, add le a nevezésed, csatlakozz a már továbbjutott magyar esportolókhoz! 

Elérkezett a T-Esport Bajnokság selejtezőinek félideje, ideje megnézni azt, hogy hány magyar játékosnak sikerült kvalifikálnia magát a csoportkörbe. A versenyjátékok közül a legtöbb esély LoL-ban, CS2-ben és EA Sports FC 24-ben adódik a profi, félprofi és amatőr esportolók előtt, ugyanis 4-4-4 selejtezőt bonyolítanak le. Brawl Starsban "csak" háromszor mérkőznek meg egymással a versenyzők, de a legjobbaknak ez is elegendő ahhoz, hogy folytassák menetelésüket a budapesti döntő felé. Ha te is szeretnél részt venni a küzdelmekben, akkor irány a FACEIT, ahol megtalálod az összes információt, valamint a kvalifikációs linkeket!

Magyarok a csoportkörben!

Kifejezetten jól teljesítenek hazánk reménységei, így érdemes lesz követni élőben, magyar nyelven majd az összes svájci összecsapást. League of Legendsben a Lenovo Legion Honvéd magabiztosan száguldott végig a bracketen, így Buchi (ő egy svéd idéző), Paresz, Lagolinas, Ragnarr és Sekkou már kényelemben figyelheti azt, kik lesznek a potenciális ellenfeleik. Viszontagságos start után könnyed győzelmekkel jutott a második LoL-kvali elődöntőjébe a Zero Tenacity, ahol bluerzor nevét mindenki jól ismeri. EA Sports FC 24-ben az itthon minden tornáját megnyerő Vén Balázs könyörtelenül büntette meg a vetélytársakat, a Boresz E-Sports Academy legfényesebb csillaga remek előjelekkel várhatja a folytatást. A második körből csatlakozott Balázshoz HorvathG és Matefifa6, ami mutatja, hogy bombaformában vannak a magyar virtuális labdarúgók. Counter-Strike 2-ben fleav egy mix csapatban lőtte a fejeseket, méghozzá elég sikeresen. A veterán AWP-s számos honfitársa is ott volt az első selejtezőn, azonban a top 4-ig csak a TMP 2024 tavaszi győztese jutott.

A selejtezők folyamatosan pörögnek, tényleg nem érdemes kihagyni egyiket sem, mert rengeteg tapasztalattal gazdagodhatsz akkor is, ha esetleg a csoportkör nem jönne össze!

Kövess Minket!



Gamer szótár