Ha a Pingvin előtt még újráznád a Batmant, akkor van egy jó hírünk

Ha a Pingvin előtt még újráznád a Batmant, akkor van egy jó hírünk

Újra nézhető a Robert Pattinson főszereplésével készült Batman mozifilm a Max streamingszolgáltatón. 

Két nap és elrajtol a Maxon az év egyik legjobban várt sorozata, a Pingvin, amelyben Colin Farrell ismét magára ölti Batman egyik legnagyobb riválisának szerepét. A karakter már a Matt Reeves által rendezett Batmanben is feltűnt, sőt a készülő folytatásban is fel fog, ami 2025 októberében érkezik majd a mozikba, ám előtte itt van nekünk az extrán erőszakosnak ígért miniszéria(?), amelyből kiderül, hogyan lett a piti kis Oz Cobbból Gotham királya.

Az első epizód szeptember 19-én, nálunk szeptember 20-án érkezik a Max kínálatába, ezt követően pedig heti bontásban, vasárnaponként merülhetünk majd le a gothami alvilágba. Bár már nem kell sokat várnunk a nyolc epizódot számláló sorozatra, ha már most szívesen elkezdenéd a hangolódást, akkor ajánljuk figyelmedbe a Robert Pattinson-féle filmet, már csak azért is, mert a sorozat szinte közvetlenül a 2022-es mozifilm eseményei után veszi fel a fonalat. Vagyis nem csak a hangulat végett érdemes, de a sztori miatt sem árthat felfrissíteni az emlékeinket, a film története szerint ugyanis Rébusz kinyírta Carmine Falcone maffiafőnököt, így Pingvin elérkezettnek látja az időt, hogy átvegye a stafétabotot a megboldogult keresztapától. 

Bár Warner filmről lévén szó, a 2022-es Batman a Maxon landolt eredetileg, sokak bánatára egy időre lekerült a kínálatból. Ennek oka, hogy a DC-Moziverzumban játszódó filmek többsége néhány hónapra a Netflixnél landolt, így a Batman mellett az Acélember és az Öngyilkos osztag is ott volt nézhető. A Pingvin érkezésével azonban valószínűleg jobbnak látta a Max, ha gyorsan visszavarázsolja a kínálatba, ami meg is történt, így újra a megszokott helyén nézhetjük a legutóbbi Batman-mozit.

Borítókép forrása: Warner

Kövess Minket!



Gamer szótár