Charlie Hunnam alakítja a világ egyik legförtelmesebb sorozatgyilkosát a Szörnyeteg 3. évadában

Charlie Hunnam alakítja a világ egyik legförtelmesebb sorozatgyilkosát a Szörnyeteg 3. évadában

Charlie Hunnam bújik a Plainfieldi mészárosként is emlegetett sorozatgyilkos, Ed Gein bőrébe.

A Netflix sorozatgyilkosos antológiasorozata 2022 szeptemberében a Jeffrey Dahmer-sztorival indult hódító útjára, amelyben Evan Peters játszotta a világ egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosát, aki 17 fiú és férfi megöléséért került börtönbe. Szeptember 19-én pedig befut a második etap is a Szörnyeteg sorozathoz, amely a Menendez-fivérek történetét meséli majd el, akik 1989-ben Beverly Hills-i otthonukban agyonlőtték a saját szüleiket. Bár az új etapot még be sem mutatták, a jelek szerint a Netflix nagyon bízik a széria sikerében, ugyanis zöld utat kapott a harmadik évad is, ráadásul nem is akárkivel a főszerepben.

Mint kiderült, Charlie Hunnam alakítja majd a harmadik évad fő karakterét, Ed Geint, aki Dahmerhez hasonlóan szintén Wisconsinból származott, és az 1950-es években vált hírhedtté, amikor kiderült, hogy amellett, hogy több embert megölt, sírokat is kiásott az otthona közelében, hogy az emberi maradványokból különféle háztartási tárgyakat és ruhákat készítsen magának (többek közt egy emberi arcbőrből készült lámpát is találtak a lakásában). Gein célja állítólag az volt, hogy elhunyt édesanyját újraalkossa, és a bőrébe tudjon bújni. A gyilkos kegyetlensége pedig a filmes világot is megihlette: többek közt ő adta az inspirációt Norman Bates (Psycho), Buffalo Bill (A bárányok hallgatnak) és a texasi láncfűrészes megalkotásához is.

Fotó: John Croft/Star Tribune/Getty Images

A nagy hírről egyébként maga a sorozat alkotója, Ryan Murphy számolt be a második évad egyik promóciós eseményén Los Angelesben, vagyis gyakorlatilag biztosra vehető, hogy a Kemény motorosok és az Úriemberek sztárja megformálásában láthatjuk majd viszont az emberi maradványokból ruhát készítő amerikai sorozatgyilkost.

Borítókép forrása: Miramax

Kövess Minket!



Gamer szótár