Egyre közelebb kerülünk a The Last of Us második évadának premierjéhez

Egyre közelebb kerülünk a The Last of Us második évadának premierjéhez

Jó hír érkezett azok számára, akik tűkön ülve várják a The Last of Us második évadát.

A Naughty Dog videójátéka alapján készült élőszereplős széria első évada tarolt az HBO Maxon, így egy igen masszív rajongótábor várja türelmetlenül, hogy a második etap is megérkezzen végre a streamingszolgáltató (amely immár csak Max néven fut) kínálatába. Aki esetleg kimaradt volna a nagy hype-ból, annak nagyon röviden elmondjuk, hogy a történet egy posztapokaliptikus Egyesült Államokban játszódik, miután elszabadult egy mutáns gombafertőzés, amely az emberek igen nagy részét agyatlan, zombiszerű lényekké változtatja. A sztori alapvetően egy Joel nevű morózos csempészt követ, akit összehoz a sors egy Ellie nevű tinédzser lánnyal, akiről egy félkatonai szervezet úgy véli, hogy ő lehet a megoldás a világban elszabadult gombajárványra.

Azt már biztosan tudjuk, hogy a második évad a The Last of Us Part II sztorija köré épül majd, vagyis folytatódik Joel és Ellie története, utóbbi pedig még nagyobb hangsúlyt kap majd, miután idősebb lesz, és a magánéletében is elkezdenek majd bonyolódni a dolgok. Közben pedig egy új főszereplő is bekerül a képbe Abby személyében, akit Kaitlyn Dever fog alakítani. A forgatási munkálatok idén februárban vették kezdetét, vagyis borítékolható volt, hogy 2025-nél hamarabb biztosan nem fut be a folytatás, most viszont egy picivel még közelebb kerültünk a várva várt premierhez. Az HBO és a Max Content vezérigazgatója, Casey Bloys az Emmy-díjátadó után adott interjújában elmondta, hogy a második etap 2025 első felében várható.

Arra számítok, hogy A Fehér Lótusz is(!) az úgynevezett Emmy-díjas ablakon belül debütál majd”mondta Bloys.

Ez magyarra fordítva annyit tesz, hogy a tervek szerint a The Last of Us második évada és az említett A Fehér Lótusz harmadik évada is legkésőbb 2025 májusa előtt befut majd a Maxra. Ami pedig a rajongók elvárásait illeti, Bloys megerősítette, hogy figyelemmel kísérte a munkálatokat, és úgy hiszi, hogy mindenki elégedett lesz azzal, amit a társalkotó Craig Mazin a tető alá hozott. 

Borítókép forrása: HBO 

Kövess Minket!



Gamer szótár