Képtelenek vagyunk feldolgozni a The Office új évadának első előzetesét

Képtelenek vagyunk feldolgozni a The Office új évadának első előzetesét

Visszatért a The Office sorozat, de minek?!

Az Amazon Prime Video égisze alatt végül csak megszületett a senki által nem kért reboot, amely gyakorlatilag Ricky Gervais és Stephen Merchant örök klasszikus vígjátéksorozatának, a The Office-nak az ausztrál adaptációja. Az első előzetest is megosztotta a stúdió, azonban készüljetek fel, hogy nem lesz benne köszönet.

Miközben az NBC még mindig fejleszti a The Office amerikai adaptációjának folytatását, a franchise rajongóit szerették volna addig is megörvendeztetni, de a mockumentary stílusú vígjáték ausztrál verziója annyira gagyi, hogy az már... borzasztó. A The Office Australia október 18-tól világszerte 240 országban lesz elérhető a Prime Videonak köszönhetően.

Az első trailerben rögtön feltűnik Hannah Howard (Felicity Ward), a sydney-i székhelyű Flinley Craddick csomagolócég ügyvezető igazgatója, amint természetes kisugárzásával, és nagyszerű vezetői attitűdjével próbálja megnyerni alkalmazottait, de persze nem sikerül. Hannah-val együtt a Flinley Craddicknél dolgozik a recepciós és termelékenységi menedzser Lizze (Edith Poor a Dwight/Gareth szerepében), az értékesítési képviselő Nick (Steen Raskopoulos a Tim/Jim szerepében) és Greta (Shari Sebbens a Pam/Dawn szerepében). Az első évad nyolc epizódból áll majd, de azt egyelőre nem tudni, hogy terveznek-e hozzá folytatást. A közutálat láttán nem vennénk rá mérget, hogy megvalósul a második szezon – a cikk írásának pillanatában 2,5 ezer dislike van a videón a 346 like mellett.

Ezeket olvastad már?

A jól ismert amerikai The Office-on kívül több nemzetközi adaptációja is készült a sorozatnak azóta, hogy az eredeti brit változatnak 2003 decemberében lement az utolsó epizódja. A következő országok adaptálták a sorozatot: Kanada (La Job), Chile (La Ofis), Franciaország (Le Bureau), Csehország (Kancl), Németország (Stromberg), India (The Office), Izrael (HaMisrad), Lengyelország (The Office), Szaúd-Arábia (Al Maktab) és Svédország (Kontoret). Úgy tűnik az ausztráloknak sem sikerült egy épkézláb sitcomot összerakniuk.

Kövess Minket!



Gamer szótár