Hamarosan vadiúj játékokkal bővül az Xbox Game Pass kínálata

Hamarosan vadiúj játékokkal bővül az Xbox Game Pass kínálata

Ismételten tízezreket spórolhatnak az előfizetők.

Habár egy ideje már lehetett pletykákat hallani arról, hogy szeptember végéhez közeledve mely játékokkal fog bővülni az Xbox Game Pass kínálata, most végre megérkezett a hivatalos bejelentés, melyből kiderült, hogy három szuper címre is számíthatunk az elkövetkezendő napokban, azonban ez elsősorban a PC-seket érinti. Nézzük tehát, hogy mely napokon, mely játékok fognak bekerülni az előfizetéses rendszerbe.

Ezeket olvastad már?

 Wargroove 2 

A Wargroove 2 egy 2023-ban debütált körökre osztott stratégiai játék, ami eddig csak Nintendo Switchen és PC-n volt elérhető, azonban szeptember 19-én érkezik Xbox Series S|X-re – az Xbox One még kérdéses –, és rögtön bekerül a Game Pass kínálatába is. Az eredeti ára egyébként 19,49 dollár.

 Frostpunk 2 

A Frostpunk 2 kétségtelenül az év egyik legjobban várt játéka, mellyel a fejlesztők a városépítős játékok megreformálására készülnek – a játékról készült kritikánkat IDE KATTINTVA olvashatod. Az egyébként 44,5 dolláros cím szeptember 20-ától lesz elérhető PC-n – az előfizetőknek ingyenesen. Konzolokra csupán jövőre érkezik.

 Ara: History Untold 

Szintén egy körökre osztott stratégiai játék, ami egy az alternatív történelem során való nemzet felépítéséről és vezetéséről szól. Az Oxide Games fejlesztette, és az Xbox Game Studios adja ki, azonban ez is csak a PC-sek számára lesz elérhető. Szeptember 24-én bekerül a Game Passbe, így a szemfüleseknek nem kell 60 dollár kipengetniük érte.

Kövess Minket!



Gamer szótár