Olyan kalandos DLC-vel bővült a LEGO Fortnite, amire még nem volt példa

Olyan kalandos DLC-vel bővült a LEGO Fortnite, amire még nem volt példa

Egy halom extra tartalom érkezett a frissítéssel.

Egy új, nagyszabású kiegészítővel bővült a héten a Lego Fortnite. A The Lost Isles névre keresztelt új DLC számos új területet, fegyvert, lényt és egyéb finomságot ad a játékhoz.

„Partra szálltunk az elveszett szigeteken, és elénk tárul a világunk egyik új kiegészítője, amely felfedezésre vár. Lépj ki bátran partra, nézz szembe az ismeretlen veszélyekkel, és készülj fel egy olyan LEGO® kalandra, amilyen még nem volt.”

Öt új területet fedezhetnek fel a játékosok, amelyek mindegyike egyedi hangulatú: strand, síkságok, dzsungel, hegyek és úszó szigetek. Egyes régiókban akadnak barátságos karakterek is, akiknek csak segítségre van szükségük, máshol viszont akár viharos-vad paradicsomokkal is szembe kerülhetsz, de ne hidd, hogy ennyivel megúszod, mert megannyira rémség vár még rád utad során.

Az új bővítményének részeként bekerül a játékba a „Tropical Treasures Lego Pass” is. A Pass révén további feloldható tárgyat és építményt is elérhetnek majd a játékosok – az esemény október 11-ig tart.

A Lego Fortnite's Lost Isles DLC épp szeptember 17-én jelenik meg mindenki számára. A frissítéssel kapcsolatos további részleteket az Epic Games és a Fortnite oldalán találjátok.

Kövess Minket!



Gamer szótár