Kiderült, hány epizódot rendez Tim Burton a Wednesday második évadában

Kiderült, hány epizódot rendez Tim Burton a Wednesday második évadában

Készül a Wednesday második évada, és most már azt is tudjuk, hogy Tim Burton hány epizód rendezését vállalta magára.

Lassan két éve, hogy az Addams Family spin-off jött, látott és győzött a Netlfixen, nem túlzás ugyanis azt mondani, hogy a Jenna Ortega főszereplésével érkező első évad rekordot rekordra halmozott, és a streamingoldal egyik legsikeresebb szériája lett. Ekkora diadal után nem volt kétséges, hogy zöld utat kap a folytatás is, amelyet immár Írországban forgattak, szemben az első évaddal, aminek Románia adott otthont. Bár a rajongók már minden információra ki vannak éhezve, egyelőre nem tudni, mikor érkezik a második etap, de legalább most megtudtuk azt, hány epizódot rendez majd a legendás Tim Burton.

A különc rendező az első évadban is oroszlánrészt vállalt a munkálatokból, de azért nem minden egyes epizód rendezéséért ő felelt: amellett, hogy vezető producerként is ott bábáskodott a széria felett, nyolc részből az első négyet is magára vállalta, az utolsó négy epizódot pedig Gandja Monteiro és James Marshall osztotta fel egymás közt abszolúte testvéries módon. (Finoman megjegyeznénk, hogy a negyedik rész után érezhető is volt egy váltás, és sajnos nem a jó irányba.) Al Gough társalkotó most elárulta a Collidernek, hogy ezúttal is hasonló felosztásra lehet majd számítani, legalábbis az már biztos, hogy Burton ezúttal is a szezon egyik felét viszi majd, vagyis négy epizód rendezéséért felel, azt azonban nem árulta el, hogy pontosan mely részeket vette a szárnyai alá a rendező.

Ami a szereplőket illeti, Jenna Ortega mellett visszatér Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Isaac Ordonez, Emma Myers, Joy Sunday és Fred Armisen, az új arcok között pedig ott köszönthetjük Steve Buscemi-t, Christopher Lloydot és Thandiwe Newtont. A történetről egyelőre nem sok minden derült ki, de állítólag akciódúsabb lesz az első évadnál, a szerelem pedig a háttérbe szorul majd, helyette a horroron lesz inkább a hangsúly.

Borítókép forrása: Netflix 

Kövess Minket!



Gamer szótár