12 ezer forintnyi ingyen játék vár rád az Epic Gamesnél

12 ezer forintnyi ingyen játék vár rád az Epic Gamesnél

Egy kézzel rajzolt kalandjáték, és egy zombis cím kerülhet a könyvtáradba.

Az Epic Gamesnek hála a csütörtökök mostanra minden gamer számára piros betűs nappá váltak, hiszen minden egyes alkalommal szuper játékokkal gazdagodhatunk. A mai nap is új ingyenesen begyűjthető címek érkeztek az Epic Store-ba, melyek a Rugrats: Adventures in Gamelandet és a SUPER CRAZY RHYTHM CASTLE-t váltották. Habár múlthéten magasra lett téve a léc, most sincs okunk a panaszra, mutatjuk az újdonságokat.

Ezeket olvastad már?

 TOEM 

A TOEM egy kézzel rajzolt kalandjáték, melyben expedícióra indulunk, ahol a fényképező szemünket használva tárhatjuk fel a varázslatos titkokat. Társalogj a fura idegenekkel, és old meg a problémákat a fényképeid segítségével. A játék Steamen 99%-ban pozitív értékeléseket tudhat magáénak, ami jól mutatja, hogy mennyire magával ragadó alkotásról van szó. Az eredeti ára 5 520 forint lenne, de most ugye ingyen a könyvtárunkhoz adhatjuk. Nincs is miért húzni az időt, kattints ide a bezsebeléséért.

 The Last Stand: Aftermath 

Egy szuper zombis játéknak senki nem tud ellenállni, így érdemes egy pillantást vetnünk a The Last Stand: Aftermatchre is. Egy rogue-lite akciójátékról van szó, amit az Union City és a Dead Zone alkotói készítettek. A történet szerint minket is megfertőzött a rémisztő zombivírus, ezért elindulunk, hogy felfedezzük a pusztulóban lévő világot, és találjunk valamiféle reményt. Máskor 6 900 forintot kéne érte fizetnünk, de most csupán pár kattintásért cserébe a miénk lehet.

Kövess Minket!



Gamer szótár