Befutott a trailer az új Harry Potter-műsorhoz, amit a Weasley-ikrek vezetnek

Befutott a trailer az új Harry Potter-műsorhoz, amit a Weasley-ikrek vezetnek

Újabb Harry Potter-műsor a láthatáron, ezúttal az édesszájúak örülhetnek. 

Bár Miriam Margolyes, a Harry Potter-filmek Bimba professzora a közelmúltban azt nyilatkozta, hogy a felnőtt rajongóknak ideje lenne túllépni a varázslótörténeteken (egészen pontosan azt mondta a színésznő, hogy ha leszálltak a tökeid, ideje továbblépni"), a fanok többsége továbbra is úgy véli, hogy a saga nem csak gyerekeknek való, és persze a Warner sem akarja elengedni aranytojást tojó tyúkjának kezét. Így semmi meglepő nincs abban, hogy amellett, hogy készül a Harry Potter-sorozat, egy HP témájú cukrászműsort is kapunk ősszel, amelyben a mágikus sütemények kapják a főszerepet. 

Food Networkre érkezik majd, de a Max streamingszolgáltatón is elérhető lesz a Harry Potter: Wizards of Baking, amelyben a sütés szerelmesei mérhetik össze tudásukat. A versenyzőknek a varázslóvilág ihlette édességeket kell majd elkészíteniük, miközben olyan jól ismert helyszínek is felbukkanak majd a műsorban, mint a 9 és háromnegyedik vágány, a Gringotts varázslóbank, a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola nagyterme és az Odú, vagyis a Weasley-família hangulatos otthona. 

A show műsorvezetői Fred és George Weasley, azaz James és Oliver Phelps lesznek, de az sem kizárt, hogy más ismert vendégszereplők is felbukkannak majd a jópofa műsorban, aminek alább az első, hangulatos trailerét is megnézhetitek. 


És ha már sütik, ősszel újabb hivatalos Harry Potter-kiadvány érkezik a hazai könyvesboltokba, ugyanis idehaza is megjelenik a hivatalos Harry Potter-szakácskönyv, ráadásul az eredeti regényfolyamot is fordító Tóth Tamás Boldizsár tolmácsolásában. Emellett érkezik egy hivatalos Wizarding World szakácskönyv is angolul, amely egyszerre merít a Harry Potter és a Legendás állatok filmekből, ám e kapcsán azt az információt kaptuk a HP-könyvek hazai kiadójától, az Animustól, hogy ez a kötet egyelőre még nincs a terveik között - erről alább olvashattok bővebben. 

Kövess Minket!



Gamer szótár