James McAvoy új szerepét Andrew Tate inspirálta

James McAvoy új szerepét Andrew Tate inspirálta

A színész elmondása szerint Andrew Tate személyiségéből merített némi ihletett a Szádra ne vedd pszichopata karakterének megformálásához.

Ősszel érkezik a mozikba a dán A látogatás amerikai verziója, a Szádra ne vedd, amelyben egy naiv amerikai család látogat el egy angol família vidéki házába, de persze az idillinek tűnő kiruccanás hamar rémálomba fordul. A rendezői székben A fekete ruhás nőt is jegyző James Watkins foglal helyet, a főszerepben pedig James McAvoy hozza a frászt a nézőkre, aki a pszichopata apát alakítja a történetben. Bár az már az előzetesből is egyértelműen kitűnik, hogy McAvoynak alaposan elgurul majd a gyógyszere, a színész szerint a toxikus maszkulinitás is tetten érhető lesz a karaktere személyiségében. 

A Széttörve és az Üveg sztárja az Empire-nek adott interjújában elmondta, hogy a karakterét bizonyos értelemben a hírhedt internetes sztár, Andrew Tate inspirálta. Aki esetleg nem tudná, a szóban forgó influenszer nő- és fajgyűlölő megszólalásairól vált világszerte ismertté, és több eljárás is folyik ellene, többek közt prostitúció szervezésével és nemi erőszakkal is vádolják. 

Azt gondoltam, hogy fel tudom használni majd a karakterhez, tudod, ő egy kicsit olyan, mint egy vidéki Andrew Tate” – magyarázta a színész, hozzátéve, hogy bizonyos értelemben a karaktere „lágyabb”, mint az említett figura, de a toxikus maszkulinitás nagyon is tetten érhető a személyiségében. 

Szádra ne vedd szeptember 12-én debütál a hazai mozikban, és bár a rendező azt nyilatkozta a filmmel kapcsolatban, hogy nem lesz olyan explicit, mint az eredeti alkotás volt, az biztos, hogy nekünk már az előzetes megnézése után is elment a kedvünk az idegenekkel való ismerkedéstől. 

Kövess Minket!



Gamer szótár