Előzetest és megjelenési dátumot is kapott a Devil May Cry anime

Előzetest és megjelenési dátumot is kapott a Devil May Cry anime

Egy percre tegyetek félre mindent, ezt látnotok kell.

Nagyjából egy éve került bejelentésre a Drop 01 animációs rendezvényen, hogy visszatér a képernyőkre a Devil May Cry, ráadásul a Netflixen keresztül. A készítők akkor csak egy rövid bejelentő előzetest tettek közzé a sorozattal kapcsolatban, és elég szűkszavúan nyilatkoztak a témában, de az igazi rajongóknak már az felkeltette az érdeklődését, hogy a streaming szolgáltató a Capcommal összefogva hozza vissza Dante kalandjait, a projekt producere pedig Adi Shankar lett, akinek többek között a nevéhez fűződik a Castlevania-széria is. Pár órával ezelőtt végre kaptunk egy teljes értékű előzetest, és a megjelenés dátumáról is lehullott a lepel, ami közelebb van mint azt gondoltuk.

Helyi idő szerint ma hajnalban került megrendezésre a Netflix szokásos Geeked Week rendezvénye, mely során számos újdonsággal találkozhattunk – például a Squid Game 2. évad előzetesével és Tomb Raider anime előzetesével. Ennek keretében lett bemutatva a Devil May Cry kedvcsinálója is, ami sikeresen levette a rajongókat a lábukról.

Az alig egy perces előzetesben Dante végtelen hentelését követhetjük nyomon, és ezalatt jó pár ellenféllel is megismerkedhetünk. Már most kiderült, hogy a látványvilág pazar lesz, az atmoszféra magával ragadó, akcióból pedig nem lesz hiány. Mi kell még?

Ahogy fentebb is említettem, a sorozat a Netflixre érkezik, a megjelenési dátum pedig 2025 áprilisa. 

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár