Őrületes fordulatokat ígér a Wednesday 2. évadának kulisszák mögötti kedvcsinálója

Őrületes fordulatokat ígér a Wednesday 2. évadának kulisszák mögötti kedvcsinálója

A Netflix Geeked Week eseményén érkezett egy hangulatos kulisszák mögötti videó, amelyben a Wednesday mellett jó pár ismerős arc is felbukkan. 

Kevés sorozat váltott ki akkora hype-ot az interneten, mint az Addams Family 2022-ben debütált spin-offja, a Wednesday, amely a galád család morcos kislányát állította a középpontba, aki nem is annyira kislány már. Wednesday ugyanis tinédzserként tért vissza a képernyőkre, ráadásul korunk egyik legfelkapottabb színésznője, Jenna Ortega megformálásában. A rajongók pedig már a második évadot várják tűkön ülve, amelyhez most befutott egy kulisszák mögötti videó is a Netflix rajongói eseményének keretében.

A videóban olyan, az első évadban megismert színészek bukkannak fel Ortega mellett, mint Hunter Doohan, Emma Myers, Joy Sunday, Luis Guzmán és Catherine Zeta-Jones, valamint mindenki kedvenc mozgó kézfeje, Izé is megjelenik a színen, továbbá a széria szellemi atyját, a legendás Tim Burtont is kiszúrhatjuk a hangulatos ízelitő végén. 

A második etap forgatási munkálatai hivatalosan idén májusban vették kezdetét Írországban, ám hogy mikor láthatjuk majd a végeredményt, azt továbbra sem tudni. Arra ellenben már korábban fény derült, hogy az Al Gough és Miles Millar által készített új etapban egy tucat új szereplő mutatkozik majd be, köztük Steve Buscemi, Billie Piper, Evie Templeton, Owen Painter és Noah Taylor személyében. 

Bár a konkrét sztorit egyelőre titok fedi, Jenna Ortega az év elején azt mondta, hogy határozottan több horrorra lehet majd számítani, továbbá akciódúsabb is lesz a folytatás. Az új kedvcsináló szerint a második felvonás „nagyobb és fordulatosabb lesz, mint azt valaha is el tudnád képzelni”. 

Borítókép forrása: Netflix 

Kövess Minket!



Gamer szótár