Hamarosan mind kipróbálhatjuk ezt a magyar fejlesztésű soulslike-ot

Hamarosan mind kipróbálhatjuk ezt a magyar fejlesztésű soulslike-ot

Itt az ideje, hogy meghódítsa a videójáték piacot.

Mindig nagy élmény nyomon követni, mikor egy haza fejlesztésű videójáték kikerül a piacra, és a magyar gamerek közösen szorítanak a sikeréért. Nincs ez másképp a budapesti Primal Games Studio játékával, a Mandragorával sem. A fejlesztők már évek óta a projekten dolgoznak, és a sikeres Kickstarter kampányuknak hála – ahol 5 220 felhasználó összesen 276 742 dollárral támogatta őket – rövidesen mindenki számára elérhető lesz az alkotás. Habár a debütáláshoz konkrét dátumot még nem kaptunk, a minap szuper hírrel jelentkezett a csapat, hiszen napokon belül mind kipróbálhatjuk a játék demóját.

A fejlesztők elárulták, hogy szeptember 30-tól elérhető lesz a PC-s zárt béta azok számára, akik "Heretic" vagy magasabb szinten támogatták a projektet, de azoknak sem kell aggódniuk, akik mindeddig csak figyelemmel kísérték, hiszen ugyanekkor Steamen elérhetővé válik egy rövid demó, amit bárki kipróbálhat.

„Ha támogatott minket „Heretic” vagy magasabb szintten, akkor készüljön fel a PC zárt béta verziójára szeptember 30-án! Nagyon reméljük, hogy élvezni fogja a Mandragora első részének ezt a hosszadalmas, majdnem végleges verzióját... És ha nem támogatott minket ezen a szinten, akkor is van még néhány jó hírünk az Ön számára… Ezzel egy időben egy rövidebb demót is kiadunk a Steamen, amit bárki játszhat!" – áll a bejelentésben.

A Primal Games Studio azt reméli, hogy az október 14 és 21 között megrendezésre kerülő Steam Next Festbe is bekerül a demójuk, így még több ember figyelmét irányíthatnák a játékra. Mi ezerrel szurkolunk nekik, és biztosan a Mandragora kipróbálói között leszünk.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!