Nem sajnálják a játékokat az Xbox-tulajoktól, 10 címmel tehetsz próbát a Free Play Days során

Nem sajnálják a játékokat az Xbox-tulajoktól, 10 címmel tehetsz próbát a Free Play Days során

Ha nem tudsz betelni az e heti Xbox Free Play Days ingyenes próba lehetőségeivel, akkor jó hír, hogy elképesztő akciókkal veheted meg némelyiket.

Megszokhattuk már, hogy a hétvége közeledtével az Xbox-tulajoknak mindig készül valami jósággal a Microsoft. Ezen a héten sem hazudtolta meg magát a redmondi cég, hiszen a szokásos négy-öt cím helyett ezúttal tíz remek játékba kóstolhatnak bele a platformon játszók a következő napokban, hála a Free Play Days ajánlatainak. Nem árt azonban sietni, mert csak szeptember 23-ig játszhatsz ezekkel, és a Free Play Daysszel párhuzamosan futó leárazások sem tartanak örökké.

Az Xbox ajánlatai ezúttal a 505 Games nevű kiadó legjobb darabjai körül forognak. Amennyiben rendelkezel Game Pass Core vagy Ultimate tagsággal, akkor a következő címeket próbálhatod ki a hétvége során. Ha pedig bejönnek, akkor a zárójelben írt árakon szerezheted be őket most egy ideig:

  • Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes (16 990 forint helyett 11 040 forint)
  • Terraria (3 790 forint helyett 1 515 forint)
  • Crime Boss: Rockay City (7 490 forint helyett 5 240 forint)
  • Stray Blade (7 490 forint helyett 4 865 forint)
  • Miasma Chronicles (13 190 forint helyett 7 250 forint)
  • Assetto Corsa Competizione (7 600 forint helyett 2 280 forint)
  • Bloodstained: Ritual of the Night (13 500 forint helyett 4 050 forint)
  • Portal Knights (3 990 forint helyett 1 195 forint)

De ez még nem minden, ugyanis az imént említett izgalmas játékokon felül még további kettővel kísérletezhetsz a hétvégén. Ráadásul ezek játszásához semmilyen előfizetés nem szükségeltetik, tényleg bárki kipróbálhatja őket az Xbox tulajok közül.

Ghostrunner 2

A One More Level cyberpunk akciójátékában mindent fogsz csinálni, csak megállni nem: a parkourozás, a lövöldözés, a kardozás és a neonfényes utcák mind-mind tenni fognak róla, hogy olyan magasan legyen az adrenalin szinted, mintha egyszerre verekednél egy cápával és egy medvével. Azt ne kérdezd, hogy ez a hasonlat miképp festene a valóságban, csak bízzál benne, hogy nem véletlenül jelölték ezt a címet tavaly az év legjobb akciójátéka díjra a Game Awardson. Ha viszont nagyon megtetszene a hétvégén a Ghostrunner 2, akkor sajnálattal kell közöljük, hogy ingyen csupán 3 órán át űzheted a Free Play Days jóvoltából. De legalább utána igén szép akcióval veheted meg a teljes verziót: 13 990 forint helyett mindössze 5 595 forintot kérnek az alapkiadásért jelenleg.

Control

A Remedy Entertainment 2019-es játékát aligha kell bárkinek is bemutatnunk. A Control egy kihagyhatatlan élmény, Jesse Faden paranormális történetével mindenkinek kötelező legalább egyszer megismerkednie. Ráadásul, ha csak a kötelező dolgokat csinálod meg benne, akkor egy hétvége alatt simán ki is játszható, tehát a Free Play Days miatt lehet ingyen a végére érsz. Ha viszont ez valamiért nem jönne össze, akkor sem kell aggódni, ugyanis egészen elképesztő leárazással segít a 505 Games a vásárlásban: 11 900 forint helyett csak 2 975 forintot kell otthagyni a Controlért a kasszánál.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár