Jövő héten is ezreket spórolhatunk az Epic Games ajándékával

Jövő héten is ezreket spórolhatunk az Epic Games ajándékával

Valakinek jöhet egy kis ingyen játék?

Az elmúlt hetekben ingyenesen behúzható Epic Game Store-os játékok értéke lassan a 100 000 forintot súrolja, de úgy tűnik, hogy egyáltalán nem fogunk lassítani. Ez nem is baj, míg nem telik meg a könyvtárunk, bár az fizikai képtelenség – remélem. Egészen csütörtökig még két szuper címre csaphatunk le a TOEM és a The Last Stand: Aftermatch személyében – előbbi egy kézzel rajzolt kalandjáték, míg utóbbi egy zombis történet –, akkor pedig ismételten megtörténik a felhozatal lecserélése. Ezúttal "csak" egy alkotást húzhatunk le, azonban aggodalomra semmi ok, nem fog csalódást okozni a cím.

Ezeket olvastad már?

 The Spirit and the Mouse 

Következőként a The Spirit and the Mouse lesz terítéken. Az alapjáraton 5 520 forintba kerülő játékot az Alblune fejlesztette, és a Armor Games Studios adta ki 2022 szeptemberében. A kaland során egy aranyos kis egér bőrébe bújhatunk, aki különféle kalandokban találja magát, miközben érdekes alakokkal ismerkedik. A Steam felületén leadott értékelések 97%-ban pozitívak, tehát még akkor is megéri a könyvtárunkhoz adni, ha elsőre nem ragadott magával minket – kitudja, hogy mikor lesz kedvünk elővenni.

„Vigyél kedvességet és világosságot Sainte-et-Claire lakosságának Lila szerepében – egy kis egér, nagy szívvel! Fedezzen fel egy furcsa francia falut, szerezzen felvillanyozó új barátokat, és tegyen jót a rászorulókért ebben a buja, elbeszélő kalandjátékban." – áll a játék leírásában.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN