Vigyázz, nehogy a Venom 3-hoz készült popcornos vödör téged is felfaljon!

Vigyázz, nehogy a Venom 3-hoz készült popcornos vödör téged is felfaljon!

Az idei év egyik legjobb promotermékét sikerült összehozni, most már csak az a kérdés, a film vajon lesz ennyire ütős?!

Ez a különös trend még az év elején indult el, amikor a Dune 2 kapcsán a marketingesek fejéből kipattant az ötlet, és kiadtak egy meglehetősen furcsa külsejű homokféregről mintázott popcornos vödröt. Bár ez látszólag nem volt szándékosan, a segglyukszerű vödör hatalmas népszerűségnek örvendett, és egy divatot is elindított, ami azóta meglovagoltak a Deadpool és Wolverine, illetve az Alien: Romulus készítői is.

Nem is lenne teljes ez az esztendő, ha nem kaptunk volna valami remek kiegészítőt a Venom: Az utolsó menet (Venom: The Last Dance) kapcsán. Persze, hogy nem hagyták ki a lehetőséget, és megszületett a filmhez a legmenőbb popcornos vödör. A film az egyelőre megosztó, főleg az előző két rész miatt, de ez a termék egy fokkal jobb színben tüntetheti fel a produkciót. A Sony Pictures is érzi, hogy most több kell, ha nem szeretnének lebőgni a Venom 2, a Morbius és a Madame Web után ismét, így kérdéses, hogy ez mennyit segít majd valójában. Az biztos, hogy a legnagyobb rajongóknak nem hiányozhat majd otthon a polcról egy ilyen figura, de alighanem mi is elfogadnánk egy ilyet.

Azt se felejtsük el, hogy ez egy amolyan záróakkordnak megfelelő harmadik epizód, mégis utat találhat Venom az MCU-ba a Pókember 4. részével. Most már csak abban reménykedhetünk, hogy a trilógia fináléja meghozza a gyümölcsét! Néhány hónappal ezelőtt a Venom: Az utolsó menet sztárját, Juno Temple-t – aki Dr. Payne-t alakítja a filmben – arról kérdezték, hogy érez-e nyomást a Venom-trilógia miatt, miután a Sony sorozatban bukott mostanában:

„Őszintén mondhatom, hogy nem arra vagyok programozva, hogy így gondoljak rá. Újdonság számomra, hogy egy ekkora film részese lehetek. Csak remélem, hogy a lehető legjobb munkát végeztem egy olyan [filmben], amiben igazán csodálatos dolog volt részt venni. Remélem, hogy akár öt ember megy el megnézni, vagy 500, akár még többen, élvezni fogják, és egy percre kizökkenti őket a mindennapjaikból.”

Kövess Minket!



Gamer szótár