A Venom 3 friss trailerében feltűnő új szimbióta kiverte a biztosítékot a fanoknál

A Venom 3 friss trailerében feltűnő új szimbióta kiverte a biztosítékot a fanoknál

Ismét sikerült csalódást keltenie a Sonynak, de ezt lassan már megszokhatjuk tőlük.

Tom Hardy talán még nem tudta mibe tenyerel bele, mikor igent mondott a Venom-trilógiára, de mostanra lehet, hogy örül, mert végre véget ér ez a rémálom. A rajongóknak legalábbis egészen szürreális élmény az élőszereplős változata a szimbiótának. Persze ez nem Tom Hardyn múlt, ő hozta a kötelezőt, és bizonyos szempontból még jól is állna neki Eddie Brock szerepe, de ezen túlmenően sajnos eléggé gyenge filmeket kaptunk a Sonytól. A második felvonás, Carnage meggyalázásával pedig csak hab volt a tortán.

Mindenesetre nem ússzuk meg egy harmadik rész nélkül, de az eddigi csalódásokat követően remélhetőleg a stúdió egy becsületes lezárást ad a történetnek. A rajongók egy része ebben reménykedik, de egy új kedvcsináló pont az ellenkezőjéről árulkodik. Brocknak és Venomnak a saját fajtája elől kell menekülnie és bujdokolnia, mivel több szimbióta is feltűnik majd, és egyetlen céljuk van, levadászni a renitens Földlakót.

Az egyik ilyen ellenfele Venomnak Toxin lesz, de most egy másik karakterről is lehullott a lepel. Az első képkockák alapján egyre többen gyanakodnak arra, hogy nem mást pillanthattunk meg, mint Lashert. Bár hivatalos megerősítés még nem történt, elég sokan kiakadtak a trailerben szereplő cameo miatt, és finoman szólva sem örülnek a látottaknak.

Nagy finálé lévén adott volt, hogy a Sony mindent beleadjon a Venom: Az utolsó táncba (Venom: The Last Dance). Az, hogy több szimbiótát hoznak be, és a céljuk levadászni a főszereplőt, jó kiindulópontnak tűnik. A film nemzetközi tévéreklámja viszont másról árulkodik. Bár az új előzetes nagy része csak a korábban látott jelenetek egyvelege, akadt néhány új felvétel is. Elképzelhető az is, hogy nem Lasherről van szó, hanem Toxin tűnik fel a képernyőn, csak fura, mert itt zöldben tetszeleg, nem pedig a megszokott piros színét kapta meg. Ezért ütötte fel a fejét az a pletyka, miszerint az új arc nem Toxin, hanem Lasher. A nagyrészt zöld szimbiótát a Life Foundation készítette, Venom sejtjeiből kivonva. Az egyik fiatal lény egyesült Ramón Hernándezzel, a biztonsági erők tisztjével, így jött létre Lasher, aki az Alapítvány egyik „Őrző szimbiótája” lett.

Ha ez Lasher, akkor egyértelműen csalódást keltő a külseje, mert sokak szerint egyáltalán nem képregényhű. Egyre több kritikát kap emiatt a Sony, mert a nézők úgy érzik csak simán lemásolják Venomot, mikor megalkotják az új szimbiótákat. Például egy fontos tényező, hogy Lasher-nek még szája sincs a képregényekben, itt pedig kapott egy hatalmas, fogakkal teli pofát.

Itt a videó, amit érdemes megnéznetek a saját szemeitekkel is:

Kövess Minket!



Gamer szótár