A Halálos iramban gonoszával bővül a Breaking Bad sztárjának új filmje

A Halálos iramban gonoszával bővül a Breaking Bad sztárjának új filmje

A Breaking Bad és a Better Call Saul sztárja, Bob Odenkirk is visszatér a Senki 2-ben.

2021 egyik nagy meglepetésfilmje volt a Senki című akciófilm, amelyben a korábban főképp drámai színészként ismert Bob Odenkirk egy exbérgyilkos, bepunnyadt kertvárosi apukát alakít, aki irtóra bepöccen, amikor betörnek a házába és elviszik a kislánya cicás karkötőjét. Ha ez a sztori valamiért ismerősen hangzik, az nem a véletlen műve, ugyanis a film írója az a Derek Kolstad, aki a John Wick-filmek sztoriját vetette papírra – Keanu Reeves hőse ugyebár azután szabadul el, hogy a gazfickók megölik a kutyáját.

Az Ilya Naishuller által rendezett film nagy siker volt, a Rotten Tomatoes-on a cikk írásának pillanatában 83 százalékon áll a kritkusok, 94 százalékon a nézők véleménye alapján, így zöld utat kapott a folytatás is, amelyben Bob Odenkirk visszatér majd Hutch Mansell szerepében, a rendezői székben pedig ezúttal Timo Tjahjanto foglal helyet, akit leginkább a V/H/S/2 és V/H/S/94 filmek kapcsán ismerhetnek a nézők.

Ami a szereplőgárdát illeti, Odenkirk mellett Aleksey Serebryakov, Michael Ironside, Colin Salmon, RZA és Billy MacLellan is feltűnik majd, és amint arra nemrégiben fény derült, John Ortiz is csatlakozott a csapathoz. Ortiz a gonosz Arturo Bragát alakította a Halálos iramban első részében, valamint az autós franchise hatodik részében is felbukkant, akárcsak az Amerikai gengszter és a Napos oldal című filmekben. 

Arról egyelőre nincs hír, hogy a színész kit játszik majd a történetben, ahogy a konkrét cselekményről se tudni semmit, a premierdátum ellenben már hivatalos: a Senki 2 2025. augusztus 15-én érkezik a tengerentúli mozikba.

Borítókép forrása: Prime Video 

Kövess Minket!



Gamer szótár