Fejezd be amit éppen csinálsz, itt a The Last of Us 2. évadának az előzetese

Fejezd be amit éppen csinálsz, itt a The Last of Us 2. évadának az előzetese

Régen éltünk át olyan feszült pillanatokat, mint a videó megtekintése közben.

Tavaly a HBO elkészítette az egyik legikonikusabb játék, a The Last of Us adaptációját sorozatként, és nem csak a rajongók, de szinte mindenki aki látta teljesen megőrült érte, és mélyen a szívébe zárta a történetet. Az utóbbi években egyre gyakrabban találkozhatunk a videójátékok világából inspirálódó sorozatokkal és filmekkel, melyeknek egy része szuperül sikerül, de sok projekttel úgy vagyunk, hogy bárcsak inkább ne valósult volna meg. A rendezők ebben az esetben mérnöki pontossággal nyúltak a dolgokhoz, és szuper végeredményt adtak ki a kezeik közül, így a hatalmas sikert követően nem is volt kérdés, hogy idővel érkezik majd a folytatás. Régóta vártunk erre a pillanatra, hiszen végre elérhetővé vált a második évad előzetese.

A The Last of Us 2. évada továbbra is Pedro Pascal – Joel – és Bella Ramsey – Ellie – főszereplésével érkezik, de számos más sztár is feltűnik a felvételeken – többek között Kaitlyn Dever és Isabela Merced is. Az előzetes közzétételét nem véletlenül időzítették szeptember 26-ára, hiszen a játék történései szerint a zombivírus ezen a napon érte el a világjárványi szintet.

Pontos dátumot sajnos nem tudunk azzal kapcsolatban, hogy mikor válik elérhetővé a Max felületén, de azt biztos, hogy 2025 első felében.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN