Egy szellemírtó egér az Epic Games aktuális ajándéka?

Egy szellemírtó egér az Epic Games aktuális ajándéka?

Itt a legújabb ajándék az Epic Gamestől!

Sok gamert csak az abszolút AAA-kategória érdekel, csakis azok a játékok, amik a csapból is folynak ha éppen megtolják a biciklit a marketingesek. Pedig sokszor rengeteg apró gyöngyszem bújik meg a nagy játékok árnyékában, amikre nem sok figyelem szegeződik, pedig igazán megérdemelnék. Ilyen például a 2022-es The Spirit and the Mouse is, amit fogadjunk nem sokan ismertek, pedig igazán figyelemreméltó. Aggódni viszont nem kell, szerencsére az Epic Games még mindig tartja azt a jó szokását, hogy csütörtökönként ingyen ajándékokkal halmozza el a közösséget. Az aktuális ajándék pedig nem más, mint a The Spirit and the Mouse!

A rövidke, ám annál inkább szerethető, aranyos, érzelmes kalandban Lilát az egeret irányítjuk, akinek társa Lumion, egy szellem. Kettőjük közös feladta, hogy miután egy kis francia falucskára, Sainte-et-Claire-re egy óriási vihar csap le, visszaállítsák a település áramellátását, lakóinak boldogságát. Különféle ügyességet és gondolkodást igénylő feladatokat kapnak ők a falu lakóitól, akiket így questről questre ismernek meg egyre jobban.

Tényleg egy apró, mégis remek játékról van szó, egy könnyed puzzle-platfromerről ami tökéletes kikapcsolódás bármikor, amikor egyszerűen pihenni szeretnénk a monitor előtt. A The Spirit and the Mouse alapjáraton 19,50 euróba kerül, most azonban teljesen ingyen húzható be Epicen, egészen október 3-ig.

Az ingyenes The Spirit and the Mouse-ért kattints ide!

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN