Hogy lehet megszerezni a legjobb Rush jutalmakat az EA FC 25-ben?

Hogy lehet megszerezni a legjobb Rush jutalmakat az EA FC 25-ben?

Az FC 25 új 5v5-ös játékmódjában több ajándékhoz is hozzájuthatsz, ha a barátaiddal játszol. Mutatjuk hogyan szerezheted meg a legjobb jutalmakat Rush közben.

Az EA Sports FC 25 egyik nagyobb újdonság a Rush nevet viselő játékmód, amelyben két öt fős csapat eshet egymásnak egy átalakított virtuális futballpályán – 4 valódi játékos mindkét oldalon, miközben a kapusokat a mesterséges intelligencia irányítja. A Rush a VOLTA-t, a gyakran elfeledett utcai focit váltja fel, és egy teljesen új lehetőséget ad, hogy együtt játszhassunk a haverokkal. Elérhető az Ultimate Team, a Clubs, a Karrier módban és a Kick-Off-ban is. A Rush-ban nincsenek pozíciók, ami azt jelenti, hogy a csapattársakkal kell megbeszélni a taktikát, és meghatározni mivel lehet az ellenfél fölé kerekedni. Ráadásul szórakozás közben még Ultimate Team-en kívül és belül is teljesíthetünk célkitűzéseket, így lehet fejlődni majd az új Season Passban.

Nézzük meg, hogyan szerezhetjük meg a legjobb jutalmakat az FC 25-ben!

Heti célok

Minden héten új Rush Point Objective csoportokat kapunk, amelyeket Rush pontok gyűjtésével teljesíthetünk. Minél több ilyen pontot szerzel, annál több célt tudsz teljesíteni, ami viszont növeli a szezonpont számlálót. Minden játékos egy 5v5 meccsben, ugyanannyi Rush-pontot szerez.

Ultimate Team célok

A Rush Point Objectives mellett kapunk Rush tematikus célkitűzéseket is, amelyeket bizonyos feladatok elvégzésével teljesíthetünk a játékmód során. Ezek közé tartozhat, hogy bizonyos játékosok közül válogatunk, a gólszerzés, bizonyos számú gólpassz elérése, és még sok más. A Rush továbbá élő eseményeket is magával hoz Ultimate Teamben, amelyek például korlátozzák a rendelkezésre álló játékosállományt.

Az FC 25 első szezonjával a kiadó megerősítette, hogy az első ilyen event a Total Rush lesz.

Bónuszok

Minden egyes Rush-meccsel maximalizálhatod a megszerzett pontjaid számát, ha olyan játékosokat választasz, akik megfelelnek a Rush Pont Bónusz követelményeinek.

Ez az élő eseménytől és a heti célkitűzésektől függ, illetve a követelményeket, valamint a jutalmakat a Rush csapatválasztó képernyőjén át is lehet nézni. Minél több olyan játékosod van, aki megfelel a követelményeknek, annál több extra ponttal gazdagodsz.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár