Megvan, mikor fut be az új Dragon Ball sorozat

Megvan, mikor fut be az új Dragon Ball sorozat

Pontos premierdátum érkezett a Dragon Ball Daima sorozathoz, amelyen a tavasszal elhunyt Akira Toriyama is dolgozott.

A Dragon Ball megalkotója, Akira Toriyama az elmúlt években inkább csak egyfajta iránymutatásként vett részt az animék fejlesztésében, ezzel szemben a hamarosan érkező Dragon Ball Daima esetében érdemben is kivette a részét a munkálatokból a mester mind a történetet, mind a karaktereket illetően, mielőtt 2024. március 1-jén örökre álomra hajtotta volna a fejét. A Daima tehát több szempontból is fontos alkotásnak ígérkezik a rajongók számára, és most már azt is tudni, mikor debütál a franchise legújabb darabja.

A GameRant a Fuji TV-re hivatkozva arról ír, hogy az új sorozatot október 11-én 23:40-kor kezdik el sugározni, az anime premierjére azonban már október 6-án sor kerül egy hivatalos Dragon Ball eseményen, Tokióban. Kiderült továbbá az is, hogy a széria első epizódja a szokásosnál 10 perccel hosszabb futamidővel kerül majd adásba, amit aligha bánnak a rajongók. 

Az új animében olyan jól ismert Dragon Ball Z karakterek térnek vissza, mint például Goku, Vegeta és Bulma, de lesznek új szereplők is, például Pansle, Glorio és Gomah személyében. Ami a történetet illeti, a sztori a Dragon Ball Z és a Dragon Ball Super eseményei között játszódik majd, és az okozza a bonyodalmat, hogy valaki úgy dönt, gyerekekké varázsolja főhőseinket, akik ezután különféle kalandokba keverednek, hogy újra felnőttekké válhassanak.  

Borítókép forrása: Toei Animation

Kövess Minket!



Gamer szótár