Gokuként is játszhatunk a Black Myth: Wukong Dragon Ball modjával

Gokuként is játszhatunk a Black Myth: Wukong Dragon Ball modjával

Megtörtént a kollaboráció, amit annyira vártunk.

Az augusztus 19-én kiadott Black Myth: Wukong órák alatt beírta magát a videójátékok történelmébe, és a kezdeti lelkesedés azóta sem látszik csökkenni. A Game Science első játéka a cikk írásának a pillanatában több mint 1 millió egyidejű játékost tudhat magáénak, és a közel 2,3 milliós csúcsával pedig minden idők legsikeresebb Steames single playerje lett. A kínai videójáték-fejlesztő cég nemrég pedig bejelentette, hogy a Wukong immár több mint 10 millió példányban kelt el. Alig egy hét után meg is érkeztek az első modok a játékhoz, többek között egy Dragon Ball témájú.

Ahogy a majomkirály története, úgy a Dragon Ball is elsősorban A nyugati utazás című kínai regényből inspirálódott, így a két világ egyáltalán nem üt el egymástól, sőt. A mod IDE KATTINTVA tölthető le, és használatával Goku bőrébe bújhatunk, és így az anime sorozat népszerű karakterével élhetjük át a hajmeresztő kalandokat.

Természetesen most már számos más mod is elérhető, és ez a tendencia a jövőben is folytatódni fog. Segítségükkel a játékosok még inkább személyre szabhatják az élményüket, és a fegyverüket például fénykardra, vagy egyéb kellékekre cserélhetik. Izgalmas lesz figyelemmel kísérni, hogy a rajongók milyen elborult ötletekkel állnak elő a jövőben.

További cikkek a játékról:

  • Pár óra alatt történelmet írt a Black Myth: Wukong – IDE KATTINTVA olvashatod!
  • Tárhelyet is érdemes venni a játék mellé? – IDE KATTINTVA olvashatod!
  • Ennyi időbe telik kipörgetni – IDE KATTINTVA olvashatod!
  • A tartalomgyártóknak mellőzniük kell a "feminista propagandát" – IDE KATTINTVA olvashatod!
  • Lenyűgöző boss fight videót tettek közzé a fejlesztők – IDE KATTINTVA olvashatod!
  • Első kritikák – IDE KATTINTVA olvashatod!

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár