Ennyi időbe telik kipörgetni a Black Myth: Wukongot

Ennyi időbe telik kipörgetni a Black Myth: Wukongot

A nassolni valókat és üdítőket bekészíteni, hosszú napok várnak ránk.

Ma reggel debütált az év egyik legjobban várt játéka, a Black Myth: Wukong, és azonnal elképesztő menetelésbe kezdett. Pár órája számoltunk be arról, hogy alig egy órával az indulást követően már minden idők egyidejűleg a 4. legtöbbek által játszott Steames címe lett, de a játékosok száma azóta is egyre csak növekszik, és mostanra a Counter-Strike 2 leszorításával felkerült a dobogóra. A Game Science első játéka A nyugati utazásból inspirálódva mutatja be a távol-keleti mitikus világot, és ez láthatóan sikeresen letaglózta az érdeklődőket. De mégis mennyi tartalmat rejt magában a majomkirály története?

Habár konkrét számokat csak idővel lehet majd mondani – mivel minden játékos számára eltérő hosszúságú idő szükséges az egyes boss-ok legyőzéséhez –, mostanra kiderült, hogy a Black Myth: Wukong fő történetszálának végigjátszása körülbelül 15-25 órát vesz igénybe. Természetesen számtalan mellékküldetéssel találkozhatunk a kaland során, melyeket az odaszánt rajongóknak érdemes kipörgetni, és melyek a kijátszáshoz szükséges időt 40-50 órára növelik.

Ez minden bizonnyal csak tovább emeli a játék amúgy is egekben lévő kedveltségét, hiszen nem csupán egy délutáni kalandról van szó, hanem napokon, akár heteken átívelő élményben lehet részünk. Arról nem is beszélve, hogy ez szintén jó nagy hatással lehet az egyidejű játékosok számára, ami az elkövetkezendő napokban továbbra is emelkedni fog, és akár még tovább növelheti a játék történelmi sikerét.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár