Már most történelmet írt a Black Myth: Wukong, ennyien játszanak vele

Már most történelmet írt a Black Myth: Wukong, ennyien játszanak vele

Erős kezdésre számítottunk, de ez valószínűleg mindenkit meglepett.

Gondolom senkinek nem árulok el hatalmas titkot azzal, hogy a Black Myth: Wukong enyhén szólva is megsüvegelendő rajtot vett, hiszen az utóbbi időszakban már a csapból is a Game Science első játéka folyt, amelyet A nyugati utazás inspirált, és az akció-RPG elemeket keveri többnyire a soulslike-játékokban megszokott harcokkal. A kritikusok első pozitív visszajelzéseiből, és a legutolsó kedvcsinálókból mindenki számára világossá vált, hogy tényleg az év egyik legjobb alkotásáról lehet szó, így nem csoda, hogy a mai debütálást követően, azonnal tömegek vágtak bele a kalandba, és produkáltak elképesztő számokat.

Alighogy elérhetővé vált a majomkirály játéka PlayStation 5-ön és PC-n, rajongók milliói tapadtak a képernyőhöz. Ez Steamen azonnal a valaha volt legtöbb egyidejű játékossal rendelkező címek közé repítette a Black Myth: Wukongot, pontosabban a negyedik helyre volt elég. Alig egy órával a megjelenés után 1 443 570-en pörgették, így már csak a Counter-Strike 2, a Palworld és az évek óta trónon csücsülő PUBG: BATTLEGROUND előzi meg.

Amellett, hogy ez magában is óriási eredmény, érdemes észben tartanunk, hogy a dobogósoknál egy jóval borsosabb árú játékról beszélünk, ami csak tovább emeli a statisztika értékét. Innen már lehetetlen lesz buknia, így a csupán az, hogy idővel képes lesz-e újabb rekordokat is megdönteni, vagy a brutális kezdet után alább ül a játékot övező felhajtás.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár