Nem fogod elhinni, mennyibe fájhat a Netflixnek a Tőrbe ejtve 3.

Nem fogod elhinni, mennyibe fájhat a Netflixnek a Tőrbe ejtve 3.

 Ha igazak a hírek, az új Benoit Blanc-sztori lehet a valaha készült legdrágább gyilkossági rejtély.

A pletykák szerint nem sajnálja a pénzt a Netflix a Tőrbe ejtve soron következő, harmadik részére - és akkor még finoman fogalmaztunk. Az InSneider jelentése szerint a Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery (magyarul nagyjából Kelj Fel, Halott Ember: Egy Tőrbe Ejtve Rejtély) címmel érkező új rész 210 millió dollárból készül, ami több mint ötszöröse az első és a második film 40 millió dolláros büdzséjének. Viszonyításként: A holló remake-jét 23 millió dollárból, az Alien: Romulust 80 millió dollárból, a Deadpool & Rozsomákot 200 millió dollárból sikerült összehozni. Egyelőre nehéz logikus magyarázatot találni arra, hogy mégis mi kerülhet ennyibe rajta, feltételezve persze, hogy az említett információ helyes.

A harmadik részt ezúttal is Rian Johnson írja és rendezi, a piperkőc detektív, Benoit Blanc szerepében pedig ismételten Daniel Craiget láthatjuk, aki ezúttal is A-listás színészek társaságában nyomoz majd: Mila Kunis, Josh O'Connor, Andrew Scott, Jeremy Renner, Josh Brolin, Cailee Spaeny és Glenn Close is szerepelni fog a harmadik felvonásban. Ami viszont a sztorit illeti, gyakorlatilag semmi konkrétumot nem tudni, csak annyit, hogy ez lesz Benoit Blanc eddigi legveszélyesebb ügye – jelentsen ez bármit is.

Rian Johnson Agatha Christie-hangulatú krimijének első része még 2019-ben debütált a mozikban Chris Evans és Ana de Armas főszereplésével, és mivel szerette a közönség, zöld utat kapott a második rész is, ráadásul időközben több mint 450 millió dollárért a Netflix is felvásárolta a film jogait. Az Üveghagyma alcímű második résznek 2022 szeptemberében volt a bemutatója, a sztori pedig Görögországban játszódott egy Miles Bron nevű techmilliárdos magánszigetén, ahol aztán mindenféle bonyodalmak történtek. Az új felvonás valamikor 2025-ben landol a Netflixen.

Kövess Minket!



Gamer szótár