Kapaszkodj a pálcádba, már készül a Hogwarts Legacy 2!

Kapaszkodj a pálcádba, már készül a Hogwarts Legacy 2!

A Warner Bros. Discovery egyik fejese végre lerántotta a leplet az eddig nyílt titokként kezelt címről.

2023-ban végre sok Harry Potter-rajongó álma valóra vált, a Hogwarts Legacy ugyanis megteremtette azt a világot, amely a könyvekből és a filmekből már ismerős lehetett számukra, de eddig még nem nagyon volt lehetőségük rá, hogy virtuálisan is elmerülhessenek benne. A remekül összerakott varázslós történet nagy sikert aratott, és az esztendő egyik legjobb meglepetéseként vonulhatott be a történelembe. Sokan már a megjelenését követő hónapokban azon tanakodtak, hogy vajon mikor jelentik be a folytatást. Eddig azonban erről nem sok információ látott napvilágot, de most már végre tiszta vizet öntött a pohárba a Warner. A vállalat pénzügyi igazgatója, Gunnar Wiedenfels egy új interjú során ugyanis nemcsak a játék sikeréről beszélt, hanem a jövőjéről is, nevezetesen a Hogwarts Legacy 2-ről.

„Nyilvánvalóan a Hogwarts Legacy utódja az egyik legnagyobb prioritás számunka a következő éveket tekintve. Tehát mindenképpen jelentősen hozzájárulhat a videójátékos üzletágunk növekedéséhez.”

A 2023 februárjában PC-re, Xbox Series X|S-re és PlayStation 5-re megjelent első rész az év egyik legkelendőbb címe volt. A játékból mindössze két hét alatt több, mint 12 millió példányt adtak el, de ez a szám decemberre már a 22 milliót is meghaladta.

Ami viszont a második felvonást illeti, Wiedenfels nyilatkozata után még ne nagyon örüljünk, hiszen évekre lehetünk a Hogwarts Legacy 2-től. Addig is a pletykák szerint már készülőben van egy Hogwarts Legacy Director's Cut.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár