Két remek játék 35 ezer helyett teljesen ingyen? Jöhet!

Két remek játék 35 ezer helyett teljesen ingyen? Jöhet!

Ismét itt a csütörtök és ismét ajándékokat szór az Epic Games Store, ráadásul nem is akármilyeneket!

A mai napon kezdődik a 2024-es UEFA Nemzetek Ligája, ám az első magyar mérkőzésig még várnunk kell picit. Magyarország első ellenfele Németország lesz, a meccset pedig szombaton, szeptember 7-én játsszák a felek, 20:45-ös kezdéssel. Utánuk pedig Hollandia és Bosznia-Hercegovina ellen kell majd még bizonyítanunk. Magyarország a következő beosztás szerint játssza csoportmeccseit:

  • szeptember 7. - Németország vs Magyaroszág
  • szeptember 11. - Magyaroszág vs Bosznia-Hercegovina
  • október 11. - Magyaroszág vs Hollandia
  • október 14. - Bosznia-Hercegovina vs Magyaroszág
  • november 16. - Hollandia vs Magyaroszág
  • november 19. - Magyaroszág vs Németország

Ennek örömére pedig most többek között egy remek focis játékot is behúzhatunk, ráadásul teljesen ingyen. Az Epic Games Store-nak hála, mostantól egészen jövő hét csütörtök 16:59-ig ingyen szerezhetjük meg a Football Manager-széria legfrissebb verzióját, a Football Manager 2024-et, ami alapjáraton több, mint 23 ezer forintba fájna. A játék pedig a legnagyobb foci-őrülteket szólítja meg, hiszen ezúttal csapatunk menedzsereként kell sikerre vezetni klubbunkat.

Aki pedig valami pörgősebbre vágyik, az ugyancsak ingyen húzhatja be a Sniper Ghost Warrior Contracts első részét, amiben a mai napig tisztes látványvilággal, nagy és nyitott pályákon kell a lehető legkreatívabb módon és a lehető legtávolabbról likvidálnunk ellenfeleinket. A játék 11 ezer forintot kóstál, de most ezt is ingyen zsákolhatjuk be.

Kövess Minket!



Gamer szótár