Nagyot néztek a rajongók, amikor meglátták az új Farkasembert

Nagyot néztek a rajongók, amikor meglátták az új Farkasembert

Ryan Gosling helyét Christopher Abbott veszi át a Farkasember új verziójában.

Szörnyfilmes lázban ég Hollywood: idén karácsonykor érkezik a mozikba a Robert Eggers-féle Nosferatu, ami az 1922-es némafilm remake-je, de nagy erőkkel készül Luc Besson vámpíros filmje is, a Dracula: Love of Tale, továbbá a Nagylábú legendája alapján is jön egy új horrorfilm, hogy a Guillermo del Toro rendezésében készülő új Frankenstein-filmről már ne is beszéljünk. 2025 elején pedig a Farkasember új verziója is betoppan a mozikba, amelynek eredetije még 1941-ben debütált az Álomgyárban. 2010-ben ugyan készült már egy remake Emily Blunttal, Benicio del Toróval és Anthony Hopkinssal a főszerepben, pár éve azonban felreppent a hír, hogy ismételten nekifutnának egy modern adaptációnak, amelynek Ryan Gosling lehetne a főszereplője.

Nos, ha Ryan Gosling nem is szerepel benne, de valóban jön az új Farkasember-film, amelyet A láthatatlan ember rendezője, Leigh Whannell jegyez. A címszereplő szörnyeteget a Szegény párákban is szereplő Christopher Abbott játssza, a Farkasember által félelemben tartott hősnő szerepében pedig Julia Garner lesz látható, akit többek közt Az örökösnő álarca mögött című netflixes sorozatban is láthattunk, amely a szélhámos Anna Sorokin igaz történetét dolgozta fel.

A mindenkit érdeklő kérdésre pedig, hogy hogyan fog kinézni az új Farkasember, az alábbi videó adja meg a választ.

Ha azt mondjuk,hogy első pillantásra furcsának tűnik a szörnyeteg új dizájnja, akkor nagyon finoman fogalmazunk, és ahogy azt a MovieWeb is megjegyzi, merőben eltér az 1941-es filmben látott változattól, amit a 2010-es remake-ben is újraalkottak. A Blumhouse égisze alatt készült Farkasember 2025 januárjában érkezik a tengerentúli mozikba. 

Kövess Minket!



Gamer szótár