Csak akkor kattints, ha szeretnél 30 000 forintnyi játékot ingyen

Csak akkor kattints, ha szeretnél 30 000 forintnyi játékot ingyen

Néhány ingyen játék még soha nem ártott meg senkinek.

Jelenleg is szuper és értékes címekre csaphatunk le az Epic Games Store-ban a Football Manager 2024 és a Sniper Ghost Warrior Contracts személyében, és a következő héten érkező címek sem fognak csalódást okozni a számunkra. Ahogyan újonnan megszokhattuk, ismét két játékkal kedveskednek nekünk, melyek más-más élményt biztosítanak, és melyek könyvtárunkhoz adásával közel 30 000 forintot spórolhatunk meg. A beszerzésük csupán pár másodpercet vesz igénybe, és később még jól jöhetnek akkor is, ha most nem nyerték el a tetszésedet.

Ezeket olvastad már?

 Rugrats: Adventures in Gameland 

A Rugrats: Adventures in Gameland egy neo-retro platformer, melyben egyedül és a barátainkkal közösen is játszhatunk számtalan gyönyörű 8 bites HD alkotással. „Amikor Tommy, Chuckie, Phil és Lil meglátják az új Reptar videojáték reklámját, úgy tesznek, mintha egy saját videojátékban játszanának!" – áll a leírásában. A játék PC-re szeptember 10-én jelenik meg, és rögtön ingyen letölthető lesz az Epic Games Store kínálatából, az eredeti közel 15 000 forintos ár helyett.

 SUPER CRAZY RHYTHM CASTLE 

A SUPER CRAZY RHYTHM CASTLE egy közel egy éves 15 000 forintos játék, melyet szintén ingyenesen a könyvtárunkhoz adhatunk majd. Egy kooperatív zenés alkotásról van szó, mely nagyban eltér az összes kategóriájában található címtől. A fejlesztők azt ígérik, hogy hasonlóval még soha nem találkoztunk, és az előzetest látva hiszünk is nekik. Vágj bele egyedül vagy barátaid társaságában a vár meghódításába.

Kövess Minket!



Gamer szótár