Megugatnád és kiborítanád az embereket? Akkor az IShowSpeed: The Game neked való!

Megugatnád és kiborítanád az embereket? Akkor az IShowSpeed: The Game neked való!

Alig hisszük el, amit látunk, de tényleg létezik, és teljesen ingyenes formában bárki számára elérhető.

IShowSpeed a modern streaming éra fényesen ragyogó csillaga – míg egyesek szerint, inkább a hullócsillaga. Ízlése, viselkedése és természete nem hétköznapi, de talán pont ennek köszönheti az elképesztően nagy sikerét, hiszen milliókat szórakoztat, és mindig kitalál valami elvetemült dolgot, hogy fenntartsa követőinek az érdeklődését. Nem is olyan régen még Magyarországon is megvetette a lábát, és egy népes követőtáborra tett szert városnézése során.

Időnként szereti megugatni a kutyákat meg az idegeneket, tehát vannak furcsa szokásai, és emiatt sokak számára inkább egy bizarr, hangos és túlságosan agresszív, figyelemhiányos fiatalember képét festi le. Függetlenül attól, hogy ki mit gondol róla, népszerűsége vitathatatlan, ráadásul a felemelkedése is ritkaság számba megy, olyan gyorsan történt minden körülötte. Mostanra Youtube-on például már majdnem a 29 milliót is eléri a feliratkozóinak a száma. Ez a jelenség pedig most egy indie játékfejlesztő figyelmét is felkeltette, ezért megörökítette őt videojáték formájában.

IShowSpeed: The Game

Ha valaha is szerettél volna járókelőket megugatva sprintelni, akkor szerencséd lehet a Gorka Games ingyenes játékával. Nemrég egy rövid előzetessel mutatták be, hogy mire is lehet számítani, ha bele szeretnénk bújni virtuálisan a 'sztár' bőrébe. Futkározhatunk mindenfele, mindenféle őrült mozdulatsorra rávehetjük az embereket, de megugathatjuk a járókelőket is. Interakcióba keveredhetünk az operatőrünkkel, illetve rajongóinkkal is, de a legendás hátraszaltó sem hiányozhat. A célja pofonegyszerű, minél nagyobb káoszt kell okozni egy-egy helyszínen, ezzel is minél nagyobb elérést produkálva. Íme a trailer, amelyből megtudhatod milyen ez a koncepció:

A Gorka Games oldaláról ingyenesen letölthető PC-s alkotás mindössze 4,82 GB-ot kóstál.

Kövess Minket!



Gamer szótár