Dave Bautista drasztikus fogyása már a rajongókat is aggasztani kezdte

Dave Bautista drasztikus fogyása már a rajongókat is aggasztani kezdte

A jelenleg színészként aposztrofált, de korábban hivatásos pankrátor végül tiszta vizet öntött a pohárba a leadott kilókat követően.

Egyre többen aggódnak Dave Bautista miatt, miután felbukkant néhány fotó a sztárról. Az 55 éves Bautistának mozgalmas az idei éve eddig, hiszen rögtön berobbant a tavasz elején a Dűne: Második rész (Dune – Part Two), de az ősz még akciódúsabb lesz számára. Szeptemberben debütál a The Killer's Game, amely egy bérgyilkosról szól, nem sokkal később pedig a The Last Showgirl című drámában is feltűnik, amelyben Pamela Anderson és Jamie Lee Curtis lesz a partnere.

A The Last Showgirl premierjén természetesen ő is megjelent a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon, és a vörös szőnyegre lépve azonnal a fotósok kereszttüzébe került. Bautista egy fekete öltönyben pózolt, alatta fekete inggel, amelynek elég mély volt a dekoltázsa ahhoz, hogy láthatóvá váljon néhány tetoválás a mellkasának felső részén. Azonban nem a szettje volt az igazán meglepő, hanem az alkata. Maga Bautista is megosztotta a képeket, és persze bőven akadt olyan rajongó, aki szerint még mindig nagyszerűen fest az 55 éves színész.

Egyre többen figyeltek fel azonban arra, hogy mennyire sovány a néhány évvel ezelőtti önmagához képest. Azon tűnődik a közösség egy rész, hogy talán egy szerep kedvéért fogyott le, de mások szerint valami baj lehet a háttérben. Valóban szemmel látható az átalakulás, hiszen korábban 160 kilogrammnál is többet nyomott Bautista, most pedig mindössze 108 kg a tömege.

Bautista reagált ezekre a felvetésekre, és elismerte, nem kis teljesítmény volt megszabadulni a kilóktól.

„167 kiló voltam, ekkor volt a legnehezebb. Amikor elkezdtem a Deacon-t, körülbelül 145 kilót nyomtam. A pankrátor karrierem nagy részében körülbelül 130 kilót mutatott a mérleg. Most pedig kb. 110 vagyok. És másfél évvel ezelőtt a Kopogás a kunyhóban (Knock at the Cabin) forgatásán már megint 142-nél jártam. Ekkor kezdődött a rémálom, megszabadulni a feleslegtől, nagyon komoly kihívás volt számomra. Legutóbb szerintem 19 éves koromban voltam ekkora.”

Ezeket olvastad már?

Bautista A galaxis őrzői harmadik része után egyébként kiszállt az MCU-ból is. Fogyása hátterében egyébként az áll, hogy nem szeretne a következő Dwayne 'The Rock' Johnson lenni, akit csak a mérete miatt hívnak a filmekbe, és komolyabb szerepekre vágyik a jövőben. Nem véletlenül tűnik fel egyre több drámában, és ez az átalakulás is valószínűleg a következő projektje, a The Killer's Game miatt történt.

Kövess Minket!



Gamer szótár