Mutatjuk, melyik színésznővel bővült az új Anakonda-film csapata

Mutatjuk, melyik színésznővel bővült az új Anakonda-film csapata

Jack Black és Paul Rudd mellé csatlakozik a fiatal színésznő. 

Mi is beszámoltunk róla, hogy a ’90-es évek egyik legnépszerűbb horrorfilmjébe, az Anakondába új életet akar lehelni a Sony, és úgy tudni, hogy Jack Black és Paul Rudd tárgyalásokat folytatott a stúdióval az új rész kapcsán. Hogy a két színész pontosan kik bőrébe bújik majd, egyelőre nem tudni, de az már a castingból is sejthető, hogy a film nem veszi magát túl komolyan, és ez ebben a műfajban nagyon is jó hír. Rendezőként egyébként Tom Gormican adja a nevét a projekhez, aki a Nicolas Cage főszereplésével készült A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya című filmet is dirigálta, forgatókönyvíróként pedig Tom Gormican és Kevin Etten vannak jelen, akik többek közt az említett film szkriptjét is írták.

Nemrégiben pedig kiderült az is, hogy Daniela Melchior színésznő is csatlakozott az új Anakonda-mozi szereplőgárdájához, aki az új, Jake Gyllenhaal főszereplésével készült Országúti diszkóból lehet elsősorban ismerős – adta hírül a Deadline.

Daniela Melchior (Fotó: IMDb)

A film, ami az elképzelések szerint nem remake lesz, hanem egy új változat, egy életközepi válságban szenvedő baráti társaság körül bonyolódik, akik gondolnak egyet, és kiruccannak egy esőerdőbe, hogy leforgassák kedvenc fiatalkori filmjüket. Az eredeti, Ice Cube, Jennifer Lopez, Owen Wilson és Jon Voight főszereplésével készült változat egyébként egy National Geographic-szerű forgatócsoportot követett, melynek tagjait túszul ejtette egy őrült hüllővadász, és arra kényszerítette őket, hogy segítsenek neki felkutatni a folyóban portyázó 16 méteres kígyót - és ennek, mint tudjuk, nagyon nem lett jó vége. 

Borítókép forrása: Sony Pictures 

Kövess Minket!



Gamer szótár