Ingyen adja a GOG az egyik legérdekesebb horrorjátékot, de nem árt sietni

Ingyen adja a GOG az egyik legérdekesebb horrorjátékot, de nem árt sietni

A hét végéig lecsaphatsz a Whispering Willowsra, amelyben egy különös misszióra indulhatsz, hogy megmentsd édesapádat.

Ha már javában dúl az ősz, és a nagy forróságot felváltotta a folyamatos esőzés, akkor nem sok dolgot tehet az ember, mintsem oda ül a gép vagy konzol elé és valami jó kis szórakozást talál magának. Ebben igyekszik segíteni a GOG, az oldalon ugyanis újabb ajándékot osztogatnak, és ezt kapd ki, teljesen ingyen. Ezúttal a Whispering Willows-t húzhatjuk be egyetlen forint ráköltése nélkül. Ez egy indie horror kalandjáték, amely garantáltan odaszögez majd a képernyőhöz.

Hogyan szerezheted meg ingyen a Whispering Willows-t?

Az ingyenes játék megszerzéséhez egyszerűen látogass el az alábbi GOG-oldalra, és kattints a 'Go to giveaway' gombra. Ezután nyomd meg a 'Add to library' gombot, de ne felejtsd el, hogy az ajánlat kihasználásához bele kell egyezned abba, hogy marketing e-maileket kapj a GOG-tól és a CD PROJEKT-től.

Ha elvégezted ezeket a lépéseket, a játék a tiéd, méghozzá örökre, így bármikor letöltheted és játszhatsz vele.

A történet szerint az ifjú Elena Elkhorn megpróbáltatásokkal teli utazásra indul, hogy megtalálja eltűnt apját és felfedezze a Willows Mansion titkait. Útját egy egyedülálló, apjától kapott amulett segíti, amely lehetővé teszi számára, hogy kommunikáljon a halottakkal. Emellett jó néhány fejtörő is lesz a kastélyban, és ezek megfejtésével, illetve az eltévedt lelkek megsegítésével egyre közelebb kerülsz majd a rejtély megoldásáhot.

Fontos megjegyezni, hogy már csak alig 2 nap maradt hátra a játék beszerzéséhez, szóval nem árt sietni, mert csak vasárnap késő délutánig él az ajánlat!

Borítókép forrása: 

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár