Nincs értelme visszatérnie a Tudom, mit tettél tavaly nyáron színésznőjének a rebootra

Nincs értelme visszatérnie a Tudom, mit tettél tavaly nyáron színésznőjének a rebootra

Míg egyeseket könnyedén vissza tudnak hozni a folytatásra, addig mások esetében erre már nem igazán van lehetőség, és nem is lenne értelme megbolygatni ilyen szinten a cselekményt.

Sarah Michelle Gellar is benne volt a nagy sikerű, 1997-es kultikus horrorfilm első részében, és mivel már premierdátumot kapott a reboot, egyre több rajongó kíváncsi, vajon kik térhetnek vissza az eredeti szereplőgárdából. Az már biztos, hogy Freddie Prinze Jr. ismét Ray Bronson bőrébe bújik, illetve tárgyalóasztalhoz ültek Jennifer Love Hewittal is, bár egyelőre vele még nem sikerült dűlőre jutnia a stúdiónak.

Sokan persze Sarah Michelle Gellart is szeretnék ismét nagyvásznon látni, de úgy tűnik erre semmi esély. Nagyjából 2 dolog miatt. Az egyik, hogy a színésznő úgy nyilatkozott nem fog visszatérni, a másik pedig ennek az oka, a karaktere ugyanis meghalt.

Javában zajlik a slasher-film folytatásának elkészítése, és miközben azt találgatják Helen Shivers karaktere felbukkanhat-e a rebootban, Sarah tiszta vizet öntött a pohárba:

„Halott vagyok.” – mondta Gellar a People-nek arról, hogy milyen sorsra jutott a karaktere az 1997-es filmben.

Férje, Freddie Prinze Jr. azonban újra magára ölti a szerepét, és bár a kamerák elé biztosan nem áll oda Sarah, annyit azért megosztott, hogy „nem hivatalos” minősítésben részt vesz majd a munkálatokban.

„A legjobb barátnőm [Jennifer Kaytin Robinson] rendezi, úgyhogy viccelődünk, hogy van egy nem hivatalos munkám, ami a folytonosságot jelenti. Szóval én vagyok az, aki mindig megmondja neki, hogy 'Nos, ez vagy az történne, vagy nem történne meg ezekkel a karakterekkel', tehát lett egyfajta nem hivatalos munkaköröm.”

Ebből pedig már leszűrhető, Jennifer Kaytin Robinson rendezi a horrorfilm-franchise legújabb részét, amelyet Sam Lansky és Kaytin Robinson írt Leah McKendrick vázlata alapján. A korábban bejelentett szereplők között ott lesz még egyébként az új generációból Chase Sui Wonders, Madelyn Cline, Sarah Pidgeon, Tyriq Withers és Jonah Haur-King. A legújabb felvonás sztorijának részletei egyelőre nem ismertek.

A Tudom, mit tettél tavaly nyáron rebootot 2025. július 18-án mutatják be a mozikban.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár


Film és Sorozat - Mégis folytatódhat az Obi Wan Kenobi sorozat?

Lehet, hogy nem mindenki tudja, de az Obi-Wan Kenobit eredetileg filmnek szánták, azonban a Disney streaming fronton szeretett volna erősíteni, ezért inkább egy hatrészes tévésorozat lett belőle.