Sydney Sweeney és Amanda Seyfried egy nagy sikerű regény adaptációjában tűnik fel együtt

Sydney Sweeney és Amanda Seyfried egy nagy sikerű regény adaptációjában tűnik fel együtt

Két A-listás sztárral adaptálják Freida McFadden idehaza is megjelent bestseller thrillerét. 

A Lionsgate leszerződtette Sydney Sweeneyt, és végső tárgyalásokat folytat Amanda Seyfrieddel a The Housemaid című thriller kapcsán, amit Paul Feig, a Jók és Rosszak Iskolája direktora rendez - adta hírül a Deadline. A készülő film Freida McFadden amerikai szerző azonos című regényét adaptálja, a forgatókönyvet A 81-es számú archívum című horrorsorozaton is dolgozó Rebecca Sonnenshine veti papírra.

Sweeney egy Millie nevű küszködő nőt alakít a történetben, aki örül a lehetőségnek, hogy szobalányként kezdhet egy gazdag és előkelő házaspár,  Nina (Seyfried) és Andrew otthonában. A lány azonban hamar rájön, hogy a csillogó felszín alatt a család olyan titkot rejteget, amire nem volt felkészülve.

Az olvasásban az egyik legjobb dolog, amikor elképzeljük a szereplőket, Sydney Sweeney és Amanda Seyfried pedig tökéletesek Millie-nek és Ninának – mindketten titokzatosak, árnyaltak és nagyon jók abban, hogy olyan karakterekké váljanak, akiket nem lehet egyből megfejteni” – mondta Erin Westerman, a Lionsgate Motion Picture Group társelnöke.

The Housemaid idehaza A téboly otthona címmel jelent meg 2022-ben az Álomgyár kiadó gondozásában, a fülszöveg pedig elsősorban Paula Hawkins-rajongóknak ajánlja a regényt, amely több mint egy éve, egészen pontosan 75 hete trónol a The New York Times Bestseller listáján, 98 hete pedig folyamatosan fent van az Amazon bestseller listáján is. A Kindle-ön rekordszámú, félmilliárd oldalt olvastak már el McFadden nagy sikerű könyvéből, az e-book olvasó tízedik évfordulóján pedig ez a regény volt a második legolvasottabb cím a Harry Potter után.

Borítókép forrása: Movie News Net 

Kövess Minket!



Gamer szótár