Sydney Sweeney szerint a lesifotósok alkut ajánlanak másoknak, hogy lefotózhassák őt bikiniben

Sydney Sweeney szerint a lesifotósok alkut ajánlanak másoknak, hogy lefotózhassák őt bikiniben

Sydney Sweeney elmondása szerint a paparazzik már az otthonában is zaklatják, és alkut ajánlanak másoknak, csak hogy bikiniben lefotózhassák. 

Napjaink egyik legnépszerűbb színésznőjének már az otthonában sem lehet nyugta. Sydney Sweeney a Glamournak adott interjújában beszélt arról, hogy nem hagynak neki nyugtot, sőt a paparazzik zaklatása új szintet lépett: ellepték a fotósok a színésznő floridai otthonát, ahol megkérdőjelezhető alkukat ajánlottak Sweeney családtagjainak, csak hogy bikiniben láthassák a sztárt.

Azt mondták: »Ha azt mondod neki, hogy jöjjön ki bikiniben, lefényképezem gyors, aztán békén hagylak«” – emlékezett vissza Sweeney.

A színésznő arra a feltételezésre is reagált, miszerint ő hívja ki a fotósokat a házához.

Miért hívnám ki a paparazzikat, hogy fotózzanak le a saját házamban, amikor ott vannak az unokatestvéreim és a családom, én pedig hátul, a kertben vagyok?” – tette fel a költői kérdést a sztár, hozzátéve, hogy gyakran látja a rejtőzködni próbáló lesifotósokat, akik reggel nyolctól délután négyig próbálják őt lefényképezni. A színésznő elmondása szerint neki is joga van ahhoz, hogy az otthonában kényelmesen és biztonságban érezhesse magát.

Sweeney elmondta, hogy a lesifotóknál sokkal jobban zavarja a tény, hogy a képek következtében fény derülhet a hollétére is, ami viszont már a tényleges biztonságát veszélyeztetheti.

A 26 éves színésznőt az Eufória sorozatban ismerhette meg a nagyközönség, ahol a tinédzser Cassie Howard szerepében tűnt fel. A sorozat készítőit sokan kritizálták azért, hogy túlságosan is a színésznő testi adottságait helyezték előtérbe, Sweeney azonban tagadta, hogy tárgyiasították volna a szerepben - ugyanakkor úgy tudni, hogy maga a színésznő kérte meg arra Sam Levinsont, hogy Cassie-nek kevesebb meztelen jelenete legyen a második évadban. A sztár azóta számtalan szerepben feltűnt, filmekben, sorozatokban és talkshow-kban is láthattuk, amelyekben nem félt megmutatni a testét, sőt több alkalommal is egyértelműen a világ tudtára adta, hogy nem fogja túlméretezett pólókkal elrejteni magát. 

Borítókép forrása: Getty Images 

Kövess Minket!



Gamer szótár