Már csak pár órátok van ingyenesen behúzni ezt a Steames játékot

Már csak pár órátok van ingyenesen behúzni ezt a Steames játékot

Aki lemarad, az kimarad.

Mindössze tegnap vált megvásárolhatóvá az Euphoric Brothers legújabb játéka, az Unplagued, melyet korlátozott ideig ingyenesen adhatunk a könyvtárunkhoz Steamen. Mostanában egyre gyakrabban van lehetőségünk ajándékjátékok behúzására a különböző platformokon, melyek közül azért egyértelműen az Epic Games Store viszi a prímet, a heti rendszerességgel érkező ingyenes címeivel – jelenleg is 11 000 forintnyi tartalomra csaphatunk le. Az ilyen ajánlatok kivétel nélkül jók, hiszen semmit sem veszthetünk velük – maximum pár kattintásnyi időt –, most ráadásul egy teljesen friss projektről van szó, melynek a megszerzésére csak pár óránk maradt.

Az Unplagued egy co-op középkori horrorjáték, melyben a barátaink társaságában pestisdoktorként kell szembeszállnunk a gyilkos kórral. Feladatunk, hogy minél előbb megtaláljuk és létrehozzuk a gyógymódot, miközben rémisztő mutáns lények vadásznak ránk. Ha minden akadályt sikeresen veszünk, büszkévé tehetjük a királynőt, kinek a jutalma nem fog elmaradni.

Mindez szuperül hangzik, és valójában az is, azonban a Steames értékelések csupán 28%-ban pozitívak, ami szörnyű statisztika. A játékosok tömegével panaszkodnak a különféle hibákra, melyek tönkreteszik a játékélményt, de közben sokan elmondják, hogy ezek nélkül fantasztikus lenne. Egészen 16:00-ig ingyenesen a könyvtárunkhoz adhatjuk, az pedig biztos, hogy a fejlesztők gőzerővel a bugok kijavításán vannak, és később sokkal élvezhetőbb lesz az Unplagued. Ne felejtsétek tehát, hogy csupán 3 órátok van begyűjteni – ezt IDE KATTINTVA tehetitek meg.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár