Egy romantikus jelenetet is töröltek a Deadpool & Rozsomákból, most viszont megnézhetitek

Egy romantikus jelenetet is töröltek a Deadpool & Rozsomákból, most viszont megnézhetitek

Deadpool jóbarátjára is rátalált a szerelem. 

Amint az várható volt, a július közepén érkezett Deadpool & Roszomák (Deadpool & Wolverine) már a premierhétvégéjén felrobbantotta a mozipénztárakat, olyannyira, hogy mindössze néhány nap alatt 438 millió dollárt fialt világszerte. Bár ekkoriban még nem lehetett biztosan tudni, hogy a Hugh Jackman és Ryan Reynolds főszereplésével készült képregényfilm átlépi-e majd az egymilliárd dolláros mérföldkövet, később erre a kérdésünkre is megkaptuk a választ: a Shawn Levy rendezte alkotásnak mindössze 17 napra volt szüksége, hogy bekerüljön a milliárdosok elit klubjába, sőt mi több, a Joker első részét is sikerült letaszítania a trónról, így a Deadpool & Rozsomák lett a legtöbb bevételt generáló R-kategóriás film a világon. Tegyük hozzá azt is, hogy az 1,33 milliárd dollárt hozó képregényfilm termelte a legtöbb zöldhasút a 2024-es esztendőben a rekordot rekordra halmozó Agymanók második része után. 

Bár az nem kérdés, hogy a Deadpool & Rozsomák megnyitotta a péncsapot a Marvelnek, nagyon úgy néz ki, hogy a stúdió a szakma elismerésére is vágyik, és az Oscar-jelöltek közé is szeretné bejuttatni a filmet - Hugh Jackmant például a legjob mellékszereplő kategóriában akarják indítani. 

Hogy ez összejön-e vagy sem, az a jövő zenéje, az viszont már biztos, hogy a film október 1-jétől megvásárolható digitálisan is, október 22-én pedig Blu-rayen is megjelenik, amelyen a törölt jelenetek egy részét is megtaláljuk majd. Többek közt Peter Wisdom (Rob Delaney) kivágott szerelmes jelenetét is, aki Wade Wilson használtautó-kereskedő jóbarátjaként segített a piros maskarás szuperhősnek és Rozsomáknak megállítani a Deadpool-variánsok seregét. Peter a Loki szériában megismert B-15 nevű karakterrel (Wunmi Mosaku) essett szerelembe, a közös romantikus jelenetüket alább nézhetitek meg. 

Fotó: Marvel 

Kövess Minket!



Gamer szótár