Bejön a kritikusoknak Florence Pugh és Andrew Garfield szexi-sírós-romantikus filmje

Bejön a kritikusoknak Florence Pugh és Andrew Garfield szexi-sírós-romantikus filmje

A szerelem ideje a magyar mozikat sem kerüli el. 

Nem lesz hiány megható, de szexi jelenetekből sem Florence Pugh és Andrew Garfield új romantikus filmjében, amelynek még szeptember elején, a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon volt a premierje. A magyarul A szerelem ideje címmel érkező produkció már a bemutatója idején elnyerte a kritika tetszését, és nagyon úgy tűnik, hogy a szakma lelkesedése továbbra sem lankad iránta. 

A szóban forgó alkotás jelenleg 82 százalékon áll a Rotten Tomatoes oldalán 65 kritikusi vélemény alapján, ami lássuk be, kifejezetten szép teljesítmény egy romantikus filmtől, mivel erre a műfajra sokan hajlamosak legyinteni. A John Crowley rendezte film története nem túl meglepő módon egy szerelmespár körül bonyolódik, az ő kapcsolatuk legfontosabb epizódjait láthatjuk majd nem lineáris időrendben.

Az A24 alkotásából egyébként már idejekorán mém lett, köszönhetően egy igencsak viccesre sikeredett jelenetfotónak, amelyen az önfeledt pár szerepel egy körhintán ülve, közvetlen mellettük pedig olyan faragott lovacskát láthatunk, amelynek láttán egyszerűn nem lehet nem felnevetni.

A film továbbá egy túlfűtött szexjelenet miatt is bekerült a hírekbe, pontosabban annak apropóján cikkeztek róla az oldalak, hogy a forgatáson a színészek állítólag annyira belemelegedtek az ágyjelenetbe, hogy figyelmen kívül hagyták, hogy már nem is forog a kamera. 

A szerelem ideje december 26-án érkezik majd a hazai mozikba - ti beültök majd rá? 

Fotó: A24

Kövess Minket!



Gamer szótár